Nietykalny Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 o dobry pomysł ale przepali się i znaku nie będzie:decayed:, może coś praktyczniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czołem ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czołem ekipa siemanko starej gwardii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czołem ekipa siemanko starej gwardii Stara ale jara Co tu u Was?. Spoty się widzę odbywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 no....czaasem ...coś tam jest co u Ciebie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Przeprowadziłem się do Żywca, dlatego teraz się nie pojawiam. Zresztą i tak większość czasu jeżdżę do Bielska pociągiem, bo tak jest niestety dużo taniej, a i dworzec mam blisko roboty, to nie jest tak tragicznie z dotarciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Przeprowadziłem się do Żywca, dlatego teraz się nie pojawiam. Zresztą i tak większość czasu jeżdżę do Bielska pociągiem, bo tak jest niestety dużo taniej, a i dworzec mam blisko roboty, to nie jest tak tragicznie z dotarciem. grila jakiegoś trzeba ogarnąć zimą...to będzie okazja pogadać ake jeszcze w domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Panowie jakby ktoś słyszał o a4/a6 kombi w Q to dawać znać idealny silnik 2.4 z b5 szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 :hi:Co kupujecie dla swoich pod choinkę? ..................aut oczywiście:decayed: moja już prezenty prawie wszystkie otrzymała, nowe przewody hamulcowe, olej + filtry, łożyska tylne, oświetlenie ledowe tablicy rej., listwy progowe S-Linowe, spryski mgiełkowe i zamki przednich drzwi, właśnie skończyłem rezanie i mam dość Jeszcze kiera S-Line z B8 w przyszłym tygodniu i myślę jak na razie starczy tych prezentów Chociaż "jeden taki" mi jeszcze wbił klina fajnymi fotelami od B7, oblukamy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Przemo, dobry z Ciebie Mikołaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Przemo, dobry z Ciebie Mikołaj:decayed: akurat tym Mikołajem jest kto inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Przemo, dobry z Ciebie Mikołaj:decayed: akurat tym Mikołajem jest kto inny tak tylko z mojego portfela kasa idzie ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- i tak w ogóle od tego "Mikołaja" akurat jest tylko kiera no chyba że fotele spasują to może kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi