pdk Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 witam kolegów ze Śląskiego! czy może ktoś z Was mieszka w okolicach Zebrzydowic? mam tam na oku B6, chcialbym kogos poprosic o pomoc w oględzinach, oczywiście $$$ przewidziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam, Czy ktoś z okolic Żywca/Bielska podjąłby się montażu PDC na tył w b7 ? Chodzi mi o kogoś kto nie połamie połowy plastików.. ja nie mam warunków garażowych do takiej operacji.. Żona przejmuje auto i boi się jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 W dniu 5.01.2022 o 19:25, Arturoo napisał: Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dephrasen Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 ktoś ze Śląska okolice Żywiec/Bielsko jeszcze tutaj zagląda i chętny na jakiegoś spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) W dniu 20.02.2021 o 19:51, IroN_87 napisał(a): Witam, Czy ktoś z okolic Żywca/Bielska podjąłby się montażu PDC na tył w b7 ? Chodzi mi o kogoś kto nie połamie połowy plastików.. ja nie mam warunków garażowych do takiej operacji.. Żona przejmuje auto i boi się jeździć Jeśli Żona przejmuje auto, to tylko taki zestaw osłon polecam. A na poważnie: Polecam NAVIPOL tylko że to w Krakowie. Edytowane 19 Marca 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca W dniu 19.10.2023 o 20:59, Arturoo napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi