Baddy Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 http://www.sfora.pl/Polnagie-modelki-reklamuja-polskie-trumny-GALERIA-a12602 No eleganckie, eleganckie... :gwizdanie: Siemian zamowiles juz sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlatek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Wybieram się w którąś środę na spot do was jak będziecie na sarnim albo na auchanie, można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Wybieram się w którąś środę na spot do was jak będziecie na sarnim albo na auchanie, można ? Zawsze mozna ale bedziemy w nalezu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Można, można ... zapraszamy Problem jest tylko taki, że spoty już raczej będą się odbywać w Nałężu. Dziś będzie test czy to się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlatek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 No to ewentualnie mógłbym podjechać do tego Nałęża. Może w następną środe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja pier... widzieliscie co w Lublinie sie dzieje dzis ? http://www.a4-klub.pl/smf/bialo_bialo_czyli_na_co_komu_quattro-t50496.135.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja pier... widzieliscie co w Lublinie sie dzieje dzis ? http://www.a4-klub.pl/smf/bialo_bialo_czyli_na_co_komu_quattro-t50496.135.html nie źle...jutro i tak wymieniem koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 No calkiem calkiem... hehe a ja mam lysiutkie letniawki na kolkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ja tam na wschód się nei wybieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ja tam na wschód się nei wybieram... ...ale wschod wybierze sie do Ciebie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 sp***rza dziadu. My jesteśmy hardokrzy. Na sarnim to można ku***a zakupy robić... Tylko Nałęże, jak nie pasi to won... [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 10:35_________________________________________________Proton to wsiadaj w auto i już przygotowuj biwak... :> :> .................... a w pierwym poście tekst : "mili ludzie, ciekawe dyskusje" :polew: mili ludzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 sp***rza dziadu. My jesteśmy hardokrzy. Na sarnim to można ku***a zakupy robić... Tylko Nałęże, jak nie pasi to won... [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 10:35_________________________________________________Proton to wsiadaj w auto i już przygotowuj biwak... :> :> .................... a w pierwym poście tekst : "mili ludzie, ciekawe dyskusje" :polew: mili ludzie :polew: masz racje ale jak to pisaliśmy to jeszcze Siemian do nas nie przyjeżdżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 :polew: albo zmieńcie 1 post albo zmieńcie miejsce spotkań i nie wygadajcie się przed Siemianem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ha HA HA...[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 12:46_________________________________________________ :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Sławek wez lampe naftową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Aa właśnie. Muszę sprawdzić czy te lampy działają w ogóle :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Aa właśnie. Muszę sprawdzić czy te lampy działają w ogóle :> to wcześnie chcesz sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nie no, bez przesady Miałem bardziej na myśli sprawdzenie i uzupełnienie poziomu oleju w lampkach [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 13:33_________________________________________________ Ciekawe jak duże jest oblężenie zakładów wulkanizacyjnych :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nie no, bez przesady Miałem bardziej na myśli sprawdzenie i uzupełnienie poziomu oleju w lampkach [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 13:33_________________________________________________ Ciekawe jak duże jest oblężenie zakładów wulkanizacyjnych :> no własnie ;/ ja musze sie pozbyć jeszcze felg stalowych 16 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jeździł ktoś po BB, jakie są warunki ?? Ja zostaję na letnich, zobaczymy jak się będzie jechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi