wojtekce Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 jak zostane do czwartku w BB to wpadlbym do Was jutro na spota :gwizdanie: z kim moglbym sie ewentualnie zabrac? (nocuje w hotelu Rekord na Startowej) chłopaki jadą z bielska to cię ktoś zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 jak zostane do czwartku w BB to wpadlbym do Was jutro na spota :gwizdanie: z kim moglbym sie ewentualnie zabrac? (nocuje w hotelu Rekord na Startowej) chłopaki jadą z bielska to cię ktoś zabierze ok, dzieki jutro jeszcze sie odezwe Wojtek podeslij mi swoj numer na PW, jak co to zadzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 jak zostane do czwartku w BB to wpadlbym do Was jutro na spota :gwizdanie: z kim moglbym sie ewentualnie zabrac? (nocuje w hotelu Rekord na Startowej) I tak muszę wracać do BB po pracy, więc spokojnie mogę cię zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 jak zostane do czwartku w BB to wpadlbym do Was jutro na spota :gwizdanie: z kim moglbym sie ewentualnie zabrac? (nocuje w hotelu Rekord na Startowej) I tak muszę wracać do BB po pracy, więc spokojnie mogę cię zabrać. ok, to napisz mi na PW swoj numer to bede dzwonil jutro wszystko sie okaze czy zostaje w BB do czwartku, jezeli tak to bede na spocie, a jesli jutro skoncze szkolenie to smigam do domu i innym razem wpadne ale chyba jednak zostane, jak siemian robi grilla to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 w Etiopi to zapewne no bo tam dzieci tez maja wydete brzuszki z przejedzenia ... tak jak siemian ... piter z nie dojedzenia!! ale jak widać po siemianie w odwrotną stronę też się da osiągnąć taką postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Nie wiem czy dam rade bo jestem jutro zaproszony na popijawe do kolegi. A wiadomo że lepiej pić na sępa niż robić grilla za swoje [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 22:59_________________________________________________to jest opuchlizna głodowa... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Nie wiem czy dam rade bo jestem jutro zaproszony na popijawe do kolegi. A wiadomo że lepiej pić na sępa niż robić grilla za swoje to ja specjalnie z PO MO RZA przyjechalem na grilla w Twoim wykonaniu, a Ty na popijawe idziesz... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hehe, pożyjemy zobaczymy... Jutro będzie jutro. Może dam rade :>[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 23:14_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no od razu lepiej gadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 [br]Dopisany: 20 Październik 2009, 23:21_________________________________________________stare ale dobre http://www.youtube.com/watch?v=To0ffVcs8Wg :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Bedzie miał ktoś jutro podpałkę czy rozpalamy grilla benzyną.Ja już jutro nie będe miała czasu podskoczyć do sklepu po rozpałkę.Może za bardzo się o to martwie bo przecierz Siemian będzie wszystko miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Się nie martw, ktoś weźmie Ja zmykam spać. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Bedzie miał ktoś jutro podpałkę czy rozpalamy grilla benzyną.Ja już jutro nie będe miała czasu podskoczyć do sklepu po rozpałkę.Może za bardzo się o to martwie bo przecierz Siemian będzie wszystko miał. spoko spoko bede mial .. tzn zdobede ja jakos .. to jest opuchlizna głodowa... :polew: hmmm a mi sie wydawalo ze co innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Rotfl :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 :polew: Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 o Ty c**jku mam sie Twoimi zdjęciami pobawić w PhotoShopie? :> Cycki to sobie dorabiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 o Ty c**jku mam sie Twoimi zdjęciami pobawić w PhotoShopie? :> Cycki to sobie dorabiaj a baw sie )) hyhyhy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ciebie nie trzeba obrabiać... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 to co dziś zrobisz na grilla siemian ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi