bakuś Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jołłł! to boniu kiedy na hamownię jedziemy?
boniu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 no wlasnie nie wiem dzis wrzucilem zestaw zimowy...bo zobaczylem jak wygladaja opony z przodu ;/ z zewnatrz fajnie w od srodka lyse
proton2 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Kogo widziałem w centrum lipnika skręcającego na lipnicką koło 16:40 ?
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Ahoj :> Kto chce tanio listewki carbon a'la RS4 http://moto.allegro.pl/item790875842_audi_a5_black_bandit_carbon_hydrografika.html http://www.motodesign.pl/
proton2 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Ja bym chciał, ale patrząc na te ceny to średnio mi się to widzi. Na allegro jest komplet listew rs4 za 1200 zł, ale bez popielniczek i osłony lewarka.
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 proton2 zerknij na aukcję i zobacz co to jest ta hydrografika, ktoś już pisał z forum zapytanie czy jakby było więcej elementów to czy by taniej zrobili ale jeszcze nie odpisali i może takie listewki byś miał za 200zł :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 na kogo obstawiacie Adamek czy Gołota
Wihajster Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 na kogo obstawiacie Adamek czy Gołota Adamek
kamilvolt Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Facet od B7 odpisał "Witam, Samochód znajduje sie w Londynie. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. Samochód ma dokumenty Polsce. Moge wyslac na adres samochód w Polsce i jesli nie lubisz samochodu mozesz wyslac samochód z powrotem do mnie na mój koszt, daj mi znac, jesli chcesz zlozyc oferte? Transport do Polski sa bezplatne. Bede wspierac wszystkie koszty transportu. I trzeba swoje imie, nazwisko i adres, aby mozna bylo wyslac samochód do Polski. Dziekuje!"
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Myśle że Adamek, bo on przynajmniej ma mózg.. co prawda go nie używa... ale ma. Gołota nie ma mózgu i go nie używa.. :> A tak na poważnie to myśle że Adamek, przemawia za nim wiek i technika. Ale jak jakiś strzał Gołoty dojdzie Adamka to może mieć ciężko...[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 17:53_________________________________________________Adamek ma więcej do stracenia, bo w jego przypadku przegrana będzie równoznaczna z końcem kariery...[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 17:53_________________________________________________ Facet od B7 odpisał "Witam, Samochód znajduje sie w Londynie. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. Samochód ma dokumenty Polsce. Moge wyslac na adres samochód w Polsce i jesli nie lubisz samochodu mozesz wyslac samochód z powrotem do mnie na mój koszt, daj mi znac, jesli chcesz zlozyc oferte? Transport do Polski sa bezplatne. Bede wspierac wszystkie koszty transportu. I trzeba swoje imie, nazwisko i adres, aby mozna bylo wyslac samochód do Polski. Dziekuje!" Jak dla mnie to ten mail zarówno jak poprzedni jest pisany polską "Polszczyzną Angielską" :>
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 siemian jak to w Polsce bywa wszystko jest już ustawione :gwizdanie: Adamek to wygra z palcem w d...
kamilvolt Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Właśnie to mnie ciekawi że pisze tą Angielską Polszczyzną a nazywa sie Marek Witczak może zapomniał języka polskiego napisałem mu by wysłał jeszcze troszke zdjęć
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 siemian jak to w Polsce bywa wszystko jest już ustawione :gwizdanie: Adamek to wygra z palcem w d... co jest ustawione?
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 siemian jak to w Polsce bywa wszystko jest już ustawione :gwizdanie: Adamek to wygra z palcem w d... co jest ustawione? Walka i te 10mln w lotto
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 myśle że walka nie jest ustawiona... To są zbyt duże imbecyle i za bardzo się nienawidzą... http://odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html :polew: :polew:
kamilvolt Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 myśle że walka nie jest ustawiona... To są zbyt duże imbecyle i za bardzo się nienawidzą... http://odsiebie.com/pokaz/5037678---8792.html :polew: :polew: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA :polew: "jak wielbłądy" :polew: :polew: "to byście ją zaorali" :polew:
proton2 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 To ja Sławek jechałem Tak mi się wydawało, ale nie byłem pewny. Trochę późno zauważyłem.
kamilvolt Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 bry panowie jaka akcja facet od b7 jest trefny znalazłem ogłoszenie te same zdjecia itp znaduje sie tam numer telefonu zadzwoniłem i okazalo sie ze własciciel wie o tym z angli i sie pod niego podszył http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9957686 fajna akcja samochód podrożał o 23 tys
Rekomendowane odpowiedzi