Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pany to brac to drewno ?? rozjebałes mnie tym pytaniem Spoko szefuncio wezmę tylko ktoś gadał o grillu a po hooj na drewno przy golonku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W Jastrzębiu. Na wiadukcie koło nowej stacji Orlenu. Często tam stoją i zwracam zazwyczaj uwagę podczas jazdy czy nie widać białego śmietnika z czerwonym okiem... No, ale dzisiaj byłem czymś innym zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pany to brac to drewno ?? rozjebałes mnie tym pytaniem Powiedziałbym coś ale jeszcze znowu Kamilek strzeli :foch:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 16:17_________________________________________________Wieczorem, ok godziny 22 przez park spaceruje mała ok 8-letnia dziewczynka. Niedaleko niej stoi grupka mężczyzn, ale jest ciemno wiec nie widać dobrze ich twarzy. Dziewczynka podchodzi do nich i pyta: - chłopaki, macie fajkę? Na to jeden z nich odpowiada: - Mamy, ale damy Ci jak nam wszystkim laskę zrobisz. Wiec Dziewczynka zabiera się do roboty... Kiedy skończyła, dostała obiecanego papierosa. - Kurde zapomniałam ognia, macie może chłopaki? Pyta dziewczynka. - Mamy... , ogień dostaniesz za darmo. Jeden z mężczyzn pochyla się do niej, odpala zapałkę po czym rozświetlają się obie twarze: - Ola? - Tata?? - Ty PALISZ?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Siemian weź VAGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czuję się zgorszony tym dowcipem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 cycek !!!!!!!!!!!!!!!!! bede po ciebie tak kolo 17.30 Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 damian ty możesz pić masz drivera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Godzic,Minio,Dawid,Gryfi deklarować sie...kogo jeszcze pominałem Andrzej 88,baq_didila mnie niestety nie będzie- praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 damian ty możesz pić masz drivera hehe a moze ja mam drivera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 damian ty możesz pić masz drivera Nie chciałem tego pisać ale sobie napewno walne Cicho nie mów tego głośno bo mnie nie weżmie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Po chooj ja dzisiaj z poświęceniem rano wiozłem tego grila do pitera.... Miłej zabawy gnojki. Akurat dzisiaj musieliście coś zmienic jak ja nie mogę przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Po chooj ja dzisiaj z poświęceniem rano wiozłem tego grila do pitera.... Miłej zabawy gnojki. Akurat dzisiaj musieliście coś zmienic jak ja nie mogę przyjechac Nie denerwuj się napewno dzisiaj będzie nie udany spot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja jeszcze wiszę w pracy mac ku..en.. jak coś siemian weź mi na wynos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Rozumiem, że u tadina ten spot ? Raczej się nie wyrobię ale zobaczę... golonka też jadł nie będę bo na diecie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 spot nie mówie jak się nażarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 spot nie mówie jak się nażarłem wciąż mi sie odbija golonką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ale golonka pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ale mi smaka zrobiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 za***iste golono było spoko spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi