godzic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 a właśnie jak by się ktoś zastanawiał ile opon wejdzie do a4 to odpowiedz brzmi 14 + 2 osoby + walizka
godzic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ale dawała wczoraj niunia rade... 400 km 180-160 na blacie ... wy 2 godziny Wrocław ... potem z powrotem to już 100-110 bo za pilota starego transita robiłem
piter220v Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 wiozłem ogumienie od kuzyna ... od dupcenia jest łózko nie samochód tos na k**wy pewnie jechal skoro tyle ogumienia ze soba wziales )) :polew: szacun
mk4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 wiozłem ogumienie od kuzyna ... od dupcenia jest łózko nie samochód tos na k**wy pewnie jechal skoro tyle ogumienia ze soba wziales )) :polew: szacun i to jeszcze je busem transportował do siebie
Andrzej88 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktoś chciałby się podjąć wagowania mojego termostatu? Bo nastają zimne dni a ja nie wiem czy wszystko jest ok vagiem termostatu nie naprawisz Tak mi pisali w innym temacie :gwizdanie: Ja sie nie znam na vagu ;x http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_wolne_nagrzewanie_sie_silnika_w_miescie-t101758.0.html masz sprawdzic tzn zobaczyć prace termostatu w danej grupie No dobra, ale ja nie mam laptopa, a tym bardziej vaga dlatego pytam Teraz jechalem do domu przy 7*C na plusie i rozgrzał się do 90 :gwizdanie: A jutro rano znowu pewnie nie da rady
godzic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 a jak ... harem robię weź dziwkę a guma gratis !!
mk4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 a jak ... harem robię weź dziwkę a guma gratis !! piter ty jests na etapie gum moze wyjdzie taniej i jeszcze bedziesz mial zabawe
wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktoś chciałby się podjąć wagowania mojego termostatu? Bo nastają zimne dni a ja nie wiem czy wszystko jest ok vagiem termostatu nie naprawisz Tak mi pisali w innym temacie :gwizdanie: Ja sie nie znam na vagu ;x http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_wolne_nagrzewanie_sie_silnika_w_miescie-t101758.0.html masz sprawdzic tzn zobaczyć prace termostatu w danej grupie No dobra, ale ja nie mam laptopa, a tym bardziej vaga dlatego pytam Teraz jechalem do domu przy 7*C na plusie i rozgrzał się do 90 :gwizdanie: A jutro rano znowu pewnie nie da rady wpadniesz na spota to coś się poradzi
piter220v Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 piter ty jests na etapie gum moze wyjdzie taniej i jeszcze bedziesz mial zabawe gumy to ja na oczy nie widzialem .. wale na klate ... a co do oponek to juz mam lece ci za fele .. podeslij mi numer konta
wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 środe mamy na czerwono w kalendarzu spot normalnie czy jak :gwizdanie:
Andrzej88 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Kurde.... a ja we wtorek jestem umówiony na ostre balowanie z którego wracam dopiero w środę koło 13 To pewnie nie bedzie mnie już trzeci raz z rzędu Będę się pewnie leczył albo odsypiał...
slodki79 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 środe mamy na czerwono w kalendarzu spot normalnie czy jak :gwizdanie: Zróbmy sobie panowie przerwe w końcu trzeba świętować,bo jak dobrze pójdzie to mnie już we wtorek nie będzie
siemian Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pany rekordzik do pobicia: Shell BB Warszawska (obok Opla)--- Wrocław zjazd z autostrady 1:30 :) Tylko średnie spalanie prawie 14 litrów :confused4:
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pany rekordzik do pobicia: Shell BB Warszawska (obok Opla)--- Wrocław zjazd z autostrady 1:30 :) Tylko średnie spalanie prawie 14 litrów :confused4: co tak wolno
GRYFI Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Panowie co to za święto że chcecie spota odpuszczać? Przecież to nie jest ku..wa wielkanoc :bicz3:
wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Panowie co to za święto że chcecie spota odpuszczać? Przecież to nie jest ku..wa wielkanoc :bicz3: a kiedy byłeś ostatni raz :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Panowie co to za święto że chcecie spota odpuszczać? Przecież to nie jest ku..wa wielkanoc :bicz3: zgadzam się...środa to tak jak by zwykły dzień :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 zwykły jak zwykły :gwizdanie: zapytalem bo może ktoś swiętuje ja postaram się wpaść
GRYFI Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Panowie co to za święto że chcecie spota odpuszczać? Przecież to nie jest ku..wa wielkanoc :bicz3: a kiedy byłeś ostatni raz :gwizdanie: nie było mnie bo fizycznie nie miałem jak ale w jak w końcu jest sansa to ktoś wpada na pomysł żeby odwołac spot[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 20:43_________________________________________________poza tym w środę jest Marcina czekam na prezenty.
Rekomendowane odpowiedzi