proton2 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 08:41_________________________________________________Proton, to gdzie dokładnie i o której się umówimy? Wyślij mi proszę Twój nr tel na priv. Hej! Gdzieś 14:00-14:10 w Piasku na Statoil przy 1-ce na katowice.
boniu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 hello all... baq co sie tak Tych angoli uczepiles ?? to jak ja do mojej zaloze symetryczne lusterko to tez powiesz ze angol jak to jest wloch ??
Wihajster Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 hello all... baq co sie tak Tych angoli uczepiles ?? to jak ja do mojej zaloze symetryczne lusterko to tez powiesz ze angol jak to jest wloch ?? pewnie chodzilo mu o licznik
boniu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Proton o ktorej bedziesz?? daj znac jak bedziesz wyjezdzal z BB
bakuś Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 hello all... baq co sie tak Tych angoli uczepiles ?? to jak ja do mojej zaloze symetryczne lusterko to tez powiesz ze angol jak to jest wloch ?? pewnie chodzilo mu o licznik Dokładnie, nic prostszego. A cena to potwierdza, bo pełnowartościowe A6 2.7biT się cenią.
MARiOLiNi Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 za***ista pogoda, zaraz ubieram buty i siadam na rower
slodki79 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ten ostatni chyba najlepszy. Choć z s-line to ma chyba tylko zawiechę i listwy alu w srodku. Ta czerwona to raczej cała malowana. c**j z tym Protonku ważne aby motorownia była "good" no i jest to
DAWIDBORI Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8058961[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 18:59_________________________________________________cos a propo motorowni słodki
slodki79 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8058961[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 18:59_________________________________________________cos a propo motorowni słodki O kur....wa!!! jak bym wiedział że takie coś będzie to pojechałbym na misje i po powrocie kupił. Tylko z drugiej strony c**jowo że nie można zarejestrować takiej bryki,lepiej kupić eSke 4.2 za tę kase,bądź 4.2TDI/chociaż z tym ciężko/
Gość osetti Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Wybaczcie, ale z Waszej ekipy to tylko protona zapamiętałam pozdrawiam!
siemian Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Facet pzyjechał do lasu na polowanie i idzie do leśniczego po pozwolenie. Leśniczy bierze go na stronę i mówi: -Wie pan co, tu już nie ma na co polować... zające pozdychały, lisy też pozdychały bo nie miały co jeść... Ale mogę panu dać pozwolenie na Rumuna. -Na "Rumuna"?? -No tak, na Rumuna. -No dobra, to wezmę - Facet wziął, idzie sobie, nagle patrzy, a koło śmietnika przechodzi Rumun. Wyjął strzelbę i go zastrzelił. Natychmiast zjawia się policja. Facet zdziwiony wyjmuje papier: -Wszystko jest w porządku panowie, ja mam tutaj pozwolenie! -No tak... ale przy paśniku nie wolno!
GRYFI Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 kuwa pany jakie ja auto kupiłem. Szatan prawdziwy Nie zdradzę jakie do spotu ale powiem jedno- siemian nie ma szans
mk4 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :hi: kuwa pany jakie ja auto kupiłem. Szatan prawdziwy Nie zdradzę jakie do spotu ale powiem jedno- siemian nie ma szans ale ? tyle możesz zdradzić
boniu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Osa a mnie nie pamietasz i mojej malej
piter220v Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 slawek spoko dla ciebie znajde czas na bank .. powiedz tylko kiedy i gdzie to sie zjawie [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 07:14_________________________________________________a tak wogole to czolem ...
Wihajster Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 kuwa pany jakie ja auto kupiłem. Szatan prawdziwy Nie zdradzę jakie do spotu ale powiem jedno- siemian nie ma szans graty spoko po testujemy posprawdzamy i się okaże PS: stawiam na S4 lub S6
siemian Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 kuwa pany jakie ja auto kupiłem. Szatan prawdziwy Nie zdradzę jakie do spotu ale powiem jedno- siemian nie ma szans miło mi że stawiasz sobie to za cel :polew: No to zdradz co kupiłeś bo wszyscy są ciekawi A tak w ogóle to :hi:
proton2 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Hey slawek spoko dla ciebie znajde czas na bank .. powiedz tylko kiedy i gdzie to sie zjawie [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 07:14_________________________________________________a tak wogole to czolem ... Wiesz, myślę, że nie ma sensu próbować, te manetki są na 99,9% z A6 - w A4 są identyczne. Nie ma naklejki z numerem części, tak to by była sprawa jasna. Kupię drugie i zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi