wojtekce Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula Je leję od 3 wymian Motul X-Cess 8100 5W40 i nie narzekam potwierdzam tez jezdze na Motulu i jest cool :gwizdanie: PS.panowie mam jedna smycz klubowa do sprzedania reflektuje moze ktoś?? ja bym był chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Sprawdziłem i faktycznie są kabelki Oczywiście w moim stylu musiałem coś spier....ć - kratka do wymiany ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ognik84 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 powiedzcie mi koledzy te spoty to w każdą środę. jestem z goleszowa i jakbym był w kraju z miłą chęcią bym podjechał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 powiedzcie mi koledzy te spoty to w każdą środę. jestem z goleszowa i jakbym był w kraju z miłą chęcią bym podjechał :> tak.zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wpadnij OGNIK zapraszamy :>[br]Dopisany: 31 Październik 2008, 19:48_________________________________________________PROTON cos to spartolił :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 PROTON cos to spartolił :bicz3: Ułamałem boczek kratki . Posklejałem, ale srednio to wygląda, chociaż nie rzuca się w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 no moja furmanka chodzi jak w zegarku intercoler załatany:D z tad byly objawy jak by czasami paliwa brakowalo wtajeminiczeni wiedza o co chodzi:D nowe poduszki pod skrzynia i silnikiem nowe lozyska nawet ich nie słychac:D wtryski oki tylko mechanik powiedzial ze ciulate paliwo leje i zebym zmienil ale ogolnie jestem zadowolnony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 no moja furmanka chodzi jak w zegarku intercoler załatany:D z tad byly objawy jak by czasami paliwa brakowalo wtajeminiczeni wiedza o co chodzi:D nowe poduszki pod skrzynia i silnikiem nowe lozyska nawet ich nie słychac:D wtryski oki tylko mechanik powiedzial ze ciulate paliwo leje i zebym zmienil ale ogolnie jestem zadowolnony Uwierz ale paliwo nie ma nic w tym wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ma bo wtryski mialy jakis zielonawy nalot:] i pierwsze co p[owiedzial ze ciulate paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a powiedz zrobiles z ta turbawka wyczyszczone kierowniceeeeeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No Dawid to teraz na hamownie wyprostować wykresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 jasne ta dzwigienka chodzi jak ta lala:D a hamownia kto wie:][br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 17:35_________________________________________________a i jeszcze jest problem z abs prosze o zabranie vaga na spot musze wykasowac blad bo byly odpiete czujniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 no moja furmanka chodzi jak w zegarku intercoler załatany:D z tad byly objawy jak by czasami paliwa brakowalo wtajeminiczeni wiedza o co chodzi:D nowe poduszki pod skrzynia i silnikiem nowe lozyska nawet ich nie słychac:D wtryski oki tylko mechanik powiedzial ze ciulate paliwo leje i zebym zmienil ale ogolnie jestem zadowolnony Dawid gratuluję sprawnej furki Teraz to ci już na pewno nie dam rady ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 nie martw sie napewno nei bedzie tak zle dam ci sie przejechac i napewnoi twoja szybsza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Sprawdzimy kiedyś w trasie, ale wydaje mi się, że bardzo zbliżone osiągi mamy. Albo może ja nie umiem dobrze zmieniac biegów [br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 21:41_________________________________________________ Co tu tak cicho panowie ? Kurcze, żebym jutro tego vag-a nie zapomnial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 mnie panowie jutro niema jeb...na robota :wallbash:Proton będziecie kombinować jutro z Kubą z tymi nawiewami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Na spocie pewnie nie bedę nic grzebał, ale myślę, że niedługo sobie wyrezam to podświetlenie. Zobaczę, może nie są drogie oryginalne wiązki w aso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 a ja niestety nie przyjade remontuje i nie mam wogole czasu sorki ale w przyszlym tyg mysle ze na 100% bede i wtedy bede potrzebowal vaga:D bawcie sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 hej sorki że dzisiaj mnie nie było ale mam tyle roboty że nie wiem gdzie quwa łapy wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Spoko chłopaki, nic na siłę. Pogadaliśmy sobie z Kubą i miło minął czas. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi