wojtekce Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 własnie sie zalogował chlopak co był dzisiaj u nas na spocie jego auto przeszło już u mnie przegląd
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 własnie sie zalogował chlopak co był dzisiaj u nas na spocie jego auto przeszło już u mnie przegląd a to ten nowo zakupiony pazdzioch
proton2 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Piter, pytałeś TEGO kolesia o moduł ? Pisze, że części od B7 a w b7 były tylko modułu Q i R.
Cisek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 własnie sie zalogował chlopak co był dzisiaj u nas na spocie jego auto przeszło już u mnie przegląd a to ten nowo zakupiony pazdzioch No dokładnie w dodatku
mk4 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 własnie sie zalogował chlopak co był dzisiaj u nas na spocie jego auto przeszło już u mnie przegląd a to ten nowo zakupiony pazdzioch No dokładnie w dodatku gratulacje widziałem go dziś u Wojtka czarnucha
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jakis wysyp dzis ludzi ze Skoczowa i okolic http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/karsten65-u44295.html
GRYFI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jakis wysyp dzis ludzi ze Skoczowa i okolic http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/karsten65-u44295.html tylko się cieszyć.Może wreszcie nas trochę przybędzie :>
slodki79 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jakis wysyp dzis ludzi ze Skoczowa i okolic http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/karsten65-u44295.html tylko się cieszyć.Może wreszcie nas trochę przybędzie :> Dobrze będzie kto miał stawiać piwko
GRYFI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba bezalkoholowe.... przecież my nie pijemy na spotach
Wihajster Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba bezalkoholowe.... przecież my nie pijemy na spotach to na jakim ty dzis spocie byłeś bo zapewne nie u nas
bakuś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 No, oni tam z alkomatami jeżdżą na spoty... :polew: :polew:
slodki79 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba bezalkoholowe.... przecież my nie pijemy na spotach to na jakim ty dzis spocie byłeś bo zapewne nie u nas A jeszcze przy mnie siedział i widział jak piwkowałem
wojtekce Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 chyba bezalkoholowe.... przecież my nie pijemy na spotach to na jakim ty dzis spocie byłeś bo zapewne nie u nas A jeszcze przy mnie siedział i widział jak piwkowałem nie widział bo był tak spity
GRYFI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 NO I JESTEŚ SPALONY SŁODKI. Policja czuwa i kontroluje fora a ty się przyznałeś. To od razu podaj nazwisko i adres oraz ile wypijasz przed jazdą
slodki79 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 NO I JESTEŚ SPALONY SŁODKI. Policja czuwa i kontroluje fora a ty się przyznałeś. To od razu podaj nazwisko i adres oraz ile wypijasz przed jazdą Nie ma sprawy wszystko mogę im powiedzieć,a i tak mnie puszczą :tongue4:
slodki79 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no nie wiem są pewne wyjątki :tongue4: [/quot no nie wiem są pewne wyjątki :tongue4: Oczywiście,że są takie,bo nie płacę
Rekomendowane odpowiedzi