bakuś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A ty siemian co się tak spinasz? Masz ciśnienie na loda? :polew:
Wihajster Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja pier***e... Ludzie jak nie sypią to narzekacie że ślisko... jak sypią to że auta się wam od soli poniszczą... zdecydujcie się... Polakowi ku***a nie dogodzisz... Jakby wam ekstra laska robiła loda to byście narzekali że piwa nei podaje.. :wallbash: pytał sie ciebie o zdanie ktoś??
siemian Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 A ty siemian co się tak spinasz? Masz ciśnienie na loda? :polew: no ba... i piwo
godzic Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 a mnie to pier**li jak jest ... ważne ze mój Paździoch jeździ i nie narzeka ... :hi: wszystkim w ten piękny ciepły mało solny dzień
proton2 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja nie chcę soli, wystarczy mi, że odśnieżą i to wszystko
piter220v Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 elo zescie kur.wa nadrukowali pier**l .. . szok .. no ale zycie jak sie nudzi to sie pierdoly pisze ... ok zwijam sie ogarnanc sprawy ... mam nadzieje ze w srode sie gdzies na chwile wyskoczy ...
mk4 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 elo zescie kur.wa nadrukowali pier**l .. . szok .. no ale zycie jak sie nudzi to sie pierdoly pisze ... ok zwijam sie ogarnanc sprawy ... mam nadzieje ze w srode sie gdzies na chwile wyskoczy ... witamy witamy jak bylo na bialym szalanstwie? btw siemian gdzie stam podawal linka do dokladek s-line za 350
Baddy Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 :hi: Bedzie w plusie :> Umyję Sobie autko
Andrzej88 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja nie chcę soli, wystarczy mi, że odśnieżą i to wszystko A Ty siemian nie narzekaj
siemian Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://www.joemonster.org/filmy/21293/Dlaczego_swiat_na_amerykanskich_filmach_wyglada_tak_realistycznie_
Wihajster Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://demotywatory.pl/619891/Zlot--milosnikow-letniego-ogumienia :>
godzic Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 bez sensu że napisali w filmach amerykańskich .... bo blue box i green box wykorzystuje się praktycznie w każdym filmie i nie tylko bo w fotografii studyjnej również.... hmm najlepszym przykładem green boxa jest prognoza pogody hehe ci prezenterzy na pamięć się uczą gdzie maja pokazywać bo oni tylko widzą zielone tło ciekawe : http://www.eurorap.pl/images/stories/download/Folder_EuroRAP_drogi_krajowe.pdf[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 15:34_________________________________________________http://demotywatory.pl/627009/Nie-przechodzmy-obojetnie
siemian Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 hehe, a Ty oczywiście musisz wszystko wiedzieć nalepiej. To że w telewizji studyjnej stosuje się blue boxa to normalka, ale w filmach (przynajmniej polskich) nie jest to częsta praktyka. Co do prognozy pogody to też już od paru lat jest to stosowane ale coraz częsciej odchodzi się od tego rozwiązania na rzecz wyświetlaczy LCD (patrz np. TVN). Blueboxa od niedawna stosuje TVN w programie uwaga, co oznacza że całe studio jest wirtualne.
godzic Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 siemian .... w filmach polskich duża ilość scen jest nakręcana za pomocą blue boxa... nie mówię cały film ale duża ! to jest po prostu oszczędność w kosztach produkcji !
MARiOLiNi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jedna patelnia pod Równicą mi w tym roku wyjątkowo dobrze wychodzi z górki; wieczorem znowu jadę
mk4 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jedna patelnia pod Równicą mi w tym roku wyjątkowo dobrze wychodzi z górki; wieczorem znowu jadę dobrze Ci z tym na ośce nie ma tyle zabawy
proton2 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 No nie tak dobrze, bo ja bym się dziś wpakował z podporządkowanej - przyspieszało fajnie, ale jak chciałem zahamować to był zonk
Rekomendowane odpowiedzi