Baddy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 hehe boniu szpec od dziur .... hehe jak nie w zderzaku to w misce...
proton2 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Error niestety Ja już nie kręcę, mam uraz :>
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no chyba trzeba więcej poczekać bo dopiero to wstawiłem na youtube. Nie ma się co zrazać Słąwku tylko większy plac zanleźć. [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 00:17_________________________________________________już idzie[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 01:09_________________________________________________jak jeszcze będzie śnieg w środę to potrzebny mi będzie operator kamery żeby coś z zewnątrz nakręcić
Baddy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale nasypało :> u mnie w Bystrej 15 centymetrów
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :hi: To w środę brać sanki i Gryfi robi kulig pod decathlonem
boniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :hi: Panowi,ale ladna pogoda , a ja bez auta ;/[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 10:40_________________________________________________znaczy sie auto jest ale w garazu ;/ ... wczoraj nie mialem glowy zeby sie zabrac za wykrecanie miski ;/ bo trza najpierw silnik dzwignac a nie mialem czasu na to ale jutro juz powinno byc wymontowane ino zas nowy olej ;/ i filtr
damian25 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Strzała ale za***iście za oknem może w końcu na dechę się wybiorę Prezes a Ty co biegasz? :gwizdanie:
MARiOLiNi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 MARiOLiNi czy na przeciwko twojego domu/sklepu jest ten staw gdzie się pływa na kajakach/rowerkach etc? Zapodaj jakąś fotą sklepu, wydaje mi się, że tam jeździłem kilka razy na zakupy :> To jest może GREGORIO? Wczoraj, a właściwie to dzisiaj w nocy przed 1 dopiero wróciłem. Poranne ślizganie też już zaliczone :> jest za***iście
proton2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale fajnie sypie Chyba jednak się przełamię i pojadę się gdzieś poślizgać Nie zna nikt fajnego placu gdzie mnie zaraz niebiescy nie zwiną ?
MARiOLiNi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale fajnie sypie Chyba jednak się przełamię i pojadę się gdzieś poślizgać Nie zna nikt fajnego placu gdzie mnie zaraz niebiescy nie zwiną ? Wpadnij do Ustronia po 21 :> biorę aparat i statyw :gwizdanie: Muszę jeszcze do Jasienicy podjechać zatankować, ćwierć baku to za mało na dzisiaj.
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja też jadę wieczorem się poślizgać. Dominik też będzie.Może mały ślizgowy spocik niedzielny?
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Maciek ile dałeś za felgi http://www.allegro.pl/item871717314_komplet_felg_audi_a4_rs4_rs6_s4_s6_s8_a4_a6_a8_vw.html
bakuś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :hi: Co ze zdjęciami ze spota w Jastrzębiu???
MARiOLiNi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Co ze zdjęciami ze spota w Jastrzębiu??? Z mojej strony już wszystko, spakowane wrzuciłem na serwer. Godzic chyba już pobrał żeby obrobić...
proton2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale fajnie sypie Chyba jednak się przełamię i pojadę się gdzieś poślizgać Nie zna nikt fajnego placu gdzie mnie zaraz niebiescy nie zwiną ? Wpadnij do Ustronia po 21 :> biorę aparat i statyw :gwizdanie: Muszę jeszcze do Jasienicy podjechać zatankować, ćwierć baku to za mało na dzisiaj. Ciekawa opcja A gdzie byśmy się spotkali ?
GRYFI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 pod decathlonem o 20,30 i najwyżej się skochy większą ekipą.
Rekomendowane odpowiedzi