wojtekce Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 naklejki woze w aucie od dwoch tygodni :polew:
damian25 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Oki to super jutro się ich pozbędziesz :>
proton2 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ale siarczysty mróz dzisiaj, jutro raczej też będzie, ale nie damy się Ciekawe jakby ochrona zareagowała na ognisko
wojtekce Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ale siarczysty mróz dzisiaj, jutro raczej też będzie, ale nie damy się Ciekawe jakby ochrona zareagowała na ognisko masz farelkę na 12V :polew:
piotr.gamon Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 to ognisko to lepszy pomysł.... usmażymy se kiełbaski
xandmar Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 kosmici taa nie dostali okupu i wypuścili mnie
DAWIDBORI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 nie poprostu z toba nie mogli wytrzymac i cie wypuscili:D ja dzis nie dam rady a szkoda a dodatkowo tak wymarzłem w pracy ze jestem zły jak cholera
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wihajster dzięki za miłą pogawędkę
Wihajster Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wihajster dzięki za miłą pogawędkę za krótka ta wizyta....ale skręta my skurzyli
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wihajster dzięki za miłą pogawędkę za krótka ta wizyta....ale skręta my skurzyli ano od samego skoczowa prawie do Żor przyjeb.ała się do mnie Vectra... miałem spalanie w 2.5V6 6,8 :decayed:
wojtekce Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale kur...... dzisiaj mi wypiździało
Wihajster Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale kur...... dzisiaj mi wypiździało żona cie rozpali jak sie postara
slodki79 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 hihi nie było aż tak źle teraz na wygrzanie herbatkę z rumem(duży %) i można iść pod kołderke hihii :hi:
wojtekce Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale kur...... dzisiaj mi wypiździało żona cie rozpali jak sie postara bedzie rozgrzewka
damian25 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zdrowy był mrozik. Zaraz po spocie podłączyłem od Pitera radio (ten nowy co dzisiaj wpadł) i ku naszemu zdziwieniu mam głośniki z tyłu i nawet jeszcze lepiej bo subwoofer też się znalazł i wszystko gra cacy, Mam tyko jak teraz mogę rozpoznać czy jest to Bose czy nie? Z tyłu jest cd audio do navi i jeszcze puste miejsce tak jakby może po zmieniarce?
wojtekce Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mi sie wydaje że w b5 jak jest subwoofer to bedzie bose
damian25 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Właśnie też tak się zastanawiam Prwdopodobnie będzie na głośniku napisane tak mi się wydaję, trza by było rozkręcić i sprawdzić. To wtedy możeby jakieś radyjko oryginalne siadło
DAWIDBORI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 a proton co zamarzł ze nie daje oznak zycia:D
martin a4 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 www.ecu-tech.pl GORĄCO ZAPRASZAM NIECH M[OOOO]C BEDZIE Z NAMI
Rekomendowane odpowiedzi