siemian Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 autko wróci dziś od lakiernika. Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro na wieczór powinno byc gotowe... :kox:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 14:14_________________________________________________Gryfi przed chwilą Twój szefo robił u mnie zakupy Miałeś już wypłate?
proton2 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie widzę, żeby gdzieś przyjmowali zapisy na letni najpierw klubowicze a później reszta Aaa, czyli zwykłych mamy w czarnej doopie To nie jadę
DAWIDBORI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 no widzisz proton jak za Wałęsy wszyscy sa rowni ale niektorzy rowniejsi
GRYFI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 autko wróci dziś od lakiernika. Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro na wieczór powinno byc gotowe... :kox:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 14:14_________________________________________________Gryfi przed chwilą Twój szefo robił u mnie zakupy Miałeś już wypłate? jeszcze nie!podobno nie ma kasy?
Baddy Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 siema leszcze WSTAWAĆ! 6.0 wynik meczu nie oddaje w pelni obrazu przebiegu spotkania dzis rowerkiem do pracy smigam [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 04:52_________________________________________________
piter220v Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 czolem z ranca ... filmik ... sie mi poplakalo
Andrzej88 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam po dłuższej przerwie Jakiś czas mnie tu nie było. Wpadnę dzisiaj na spota. Cholera mam przełamanie na kablu głośnikowym przód z prawej strony, jak otwieram drzwi to raz gra, raz nie gra, tak samo jak poruszę to łączenie drzwi-buda. Ile jest roboty żeby wymienić kabel głośnikowy? Co trzeba ściągać? boczek, tunel?
siemian Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 heloł banda. Postaram się wpaść dziś na spota. Zobacze jak będzie z czasem. Dzisiaj wieczorkiem powinienem miec autko
proton2 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Heloł Cholera mam przełamanie na kablu głośnikowym przód z prawej strony, jak otwieram drzwi to raz gra, raz nie gra, tak samo jak poruszę to łączenie drzwi-buda. Ile jest roboty żeby wymienić kabel głośnikowy? Co trzeba ściągać? boczek, tunel? Z jednym kablem to sobie poradzisz bez wyciągania tego. No chyba, że przerwanie jest bliżej drzwi to niestety bez ściągnięcia tapicerki drzwi się nie obejdzie - nie trzeba wyjmować całej wiązki, tylko na tyle żeby sobie ułatwić dostęp do kabla.
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
siemian Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dajcie nr. tel do godzica 504316681 a co auto się wam na podnośniku rozpadło po podniesieniu? :polew: :polew:
kamilvolt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Siemanko też dzisiaj powinienem być :>
Grisza79 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Potwierdzam obecność na dzisiejszym spocie Siemian obyś był na te 99.9% co pisałeś
Rekomendowane odpowiedzi