wojtekce Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 trza pogadać z Hugo i jak jebnie Ci kropke to sie nie pozbierasz spoko,nie grozi... mam chody :gwizdanie: no to z całym zarządem
proton2 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 O jakieś pogawędki widzę, że się ruszyły A ja sobie odwiedziłem dzisiaj chłopaków z Gliwic :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 ciekawe kiedy oni nas odwiedza wiesz jak bedziemy czekac na nich tak jak na Ciebie to możemy sie doczekać
proton2 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 wiem a co tam u nich słychac U nich wszystko fajnie. Zgrana ekipa [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 23:54_________________________________________________ Widzę, że w Kłobucku też się spociki rozkręcają, będzie trzeba pomyśleć o odwiedzinach w tamtych stronach
wojtekce Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 wiem a co tam u nich słychac U nich wszystko fajnie. Zgrana ekipa [br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 23:54_________________________________________________ Widzę, że w Kłobucku też się spociki rozkręcają, będzie trzeba pomyśleć o odwiedzinach w tamtych stronach pomyślimy :>
Wihajster Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 nie teraz jak sie zacznie sezon grilowy to predzej
damian25 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 A ja myślałem, że jak mam 1 to jestem najlepszy :polew: Wihajster specjalnie dla Ciebie jest 2 duża 2 Jestem już klubowiczem :gwizdanie: Obiecuje poprawę
proton2 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 A co to za problem pod częstochowę pojechać ? Cały czas dwupas więc spoko jazda jest. Wczoraj jak wracałem to do Żor się kulałem jakimiś bocznymi drogami i też się fajnie jechało. Wczoraj odkryłem, że przy tych ksenonach w ogóle długie mi nie są potrzebne, bo w sumie niewiele dają Jeszcze Kraków przydałoby się odwiedzić, ale oni tam mają trochę w niezbyt ciekawym terminie te spoty.
wojtekce Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 wyjazdy do omówienia tylko pogoda sie zrobi :>
slodki79 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jestem za :good: ,a jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy.Przeważnie zawsze jest dużo chętnych z początku,a bliżej sedna sprawy już się sytuacja zmienia,praca,rodzina itp. ...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 proton ja juz dawno doszedlem do tego ze długie nie sa potrzebne bo praktycznie nic nie daja przy ksenonach
igor0111 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 a no i ja byłbym chetny na wyjazd ale co z tego bedzie to nie wiem jak bedzie z moim synkiem i zonką to nikt nie wie.... od czwartku szlejemy:D
DAWIDBORI Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 igor szalejemy czy chlejemy:> co miales na mysli:D[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 23:31_________________________________________________igor szalejemy czy chlejemy:> co miales na mysli:D
wojtekce Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 a no i ja byłbym chetny na wyjazd ale co z tego bedzie to nie wiem jak bedzie z moim synkiem i zonką to nikt nie wie.... od czwartku szlejemy:D nowa moc
Rekomendowane odpowiedzi