sokolnh Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 pewnie nikogo to nie zainteresuje, ale chętnie odstąpię leasing mojej bety leasing na dobrych warunkach bo sam sobie go załatwiałem chce ją zmienić na coś mocniejszego póki jeszcze mam czas na to
nex Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 spiesz się spiesz bo później to będziesz jeździł ale wózkiem
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 sokolnh, podeslij mi warunki na PW, bo kumpel od czasu do czasu rozglada sie za takim autem... i moze by sie skusil
sokolnh Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 założyłem dzisiaj felgi 19" ASA na auto bo coś nie mogą się sprzedać, ludzie mnie pytają czy mam zdjęcia na aucie, teraz już mam w każdym razie, założyłem je i cholernie mi się podoba, na żywo jest jeszcze lepiej niż na zdjęciach
vtec81 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dobrać felgę do e9x to jest wyzwanie ASA gdyby miała 9,5 z tyły wyglądałaby ciekawie i przede wszystkim nie cała w czerni... To gwint czy sprężyna?
sokolnh Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 auto jest na sprzedaż, jak ktoś chętny zapraszam na pw obecny przebieg 213 000 km auto w 100% bezwypadkowe, można śmiało przyjeżdżać z miernikami Numer podwozia WBAVU31000KY01538 Kod typu VU31 Typ 320D OL (EUR) Typoszereg E E91 () Seria 3 Rodzaj konstrukcji TOUR Układ kierowniczy LL Drzwi 5 Silnik M47/T2 Pojemność skokowa 2.00 Moc 163 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22) Tapicerka STOFF/LEDER CITRUS/ANTHRAZIT (FFAT) Data prod. 2005-10-04 Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S1CAA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES Dummy-SALAPA S200A DIESEL PARTICLE FILTER Filtr cząstek stałych S240A LEATHER STEERING WHEEL Kierownica skórzana z pod.pow. S249A MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL Wielofunkcyjność dla kierownicy S2BHA LT/ALY WHEELS DOUBLE SPOKE 156 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 156 S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu S386A ROOF RAIL Reling dachowy S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S493A STORAGE COMPARTMENT PACKAGE Zespół schowków S502A HEADLIGHT WASHER SYSTEM Spryskiwacze reflektorów S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa S522A XENON LIGHT Światło ksenonowe S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna S540A CRUISE CONTROL Tempomat Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S609A NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S612A BMW ASSIST BMW Assist S620A VOICE INPUT SYSTEM Wejście głosowe S633A PREP.MOB. PH. BUSINESS BLUET.INTERF. Instalacja tel. kom. Business S672A CD CHANGER BMW FOR 6 CDS Zmieniarka CD na 6 płyt CD S676A HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM System głośników HiFi S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices P735A BASICPACKAGE Basic Package L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa S879A GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki S8SPA COP CONTROL Sterowanie COP Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S4AGA INTERIOR STRIP TITAN. DULL Listwy wewnętrzne tytanowe matowe S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów S851A LANGUAGE VERSION GERMAN Wersja językowa, niemiecki
Rekomendowane odpowiedzi