Madas Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 2 ; 16 ; 29 ; 33 ; 37 ; 39 60% dla mnie Antonio oddawaj 2 zety :gwizdanie:
antonio Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 no co dwójeczkę trafiłem [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 22:27_________________________________________________ Antonio oddawaj 2 zety :gwizdanie: podaj numer konta lub poczekaj do zlotu w Bukowinie
marcys Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 obiecałem podzielić się z wygraną i to zrobie,trafiłem trójke,czyli 16zł
antonio Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 A ja zapomniałem wysłać każdy tak mówi gdy trafi
Nosfer Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 A ja zapomniałem wysłać każdy tak mówi gdy trafi A w ogóle patrzcie co mi dała babcia w spadku.. Przysięgam, że nie wiedziałem że takiego ma !
zyzgak Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 IMO od czasu do czasu można puścić za parę zł, zwłaszcza jak jest kumulacja. Ktoś to w końcu musi trafić, szanse maleńkie ale jak nie wyślesz to wogóle zerowe Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęliwy krzyczy do żony: - Zoka pakuj się Żona ucieszona pyta: - Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż ?! Józek: - Nie gadaj tylko się pakuj Zoka: - Rany! Józek jaka jestem szczęliwa ale powiedz gdzie jedziemy ?!?! Józek: - Pakuj się! i wypier...
R Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 beka z kawału :> :> :> obiecałem podzielić się z wygraną i to zrobie,trafiłem trójke,czyli 16zł teraz tez i za trójke bedzie 20zł http://serwis.lotto.pl/183-41e3bc71377a3.htm a tak w ogóle to ktos z Was strzelił kiedykolwiek wiecej niz trójke???
OLO_GDA Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 IMO od czasu do czasu można puścić za parę zł, zwłaszcza jak jest kumulacja. Ktoś to w końcu musi trafić, szanse maleńkie ale jak nie wyślesz to wogóle zerowe Sobota wieczór. Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęliwy krzyczy do żony: - Zoka pakuj się Żona ucieszona pyta: - Jezus! Józek, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż ?! Józek: - Nie gadaj tylko się pakuj Zoka: - Rany! Józek jaka jestem szczęliwa ale powiedz gdzie jedziemy ?!?! Józek: - Pakuj się! i wypier... drugi znam tez dobry wpada mąż do domu z kuponem w reku i sie pyta, co byś zrobiła jakbysmy wygrali w totka??? żona na to - zabrałabym CI polowe i odeszła... - to masz 7,50 i spier#@%.... :D:D
antonio Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 wpada mąż do domu z kuponem w reku i sie pyta, co byś zrobiła jakbysmy wygrali w totka??? żona na to - zabrałabym CI polowe i odeszła... - to masz 7,50 i spier#@%.... :D:D dobre
Tomeks Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 a tak w ogóle to ktos z Was strzelił kiedykolwiek wiecej niz trójke??? ja,ale to nie było na jednej imprezie,a ostatnia była za pieniądze :gwizdanie:
marcys Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 przypominam znowu dziś kumulacja 17 baniek.niech 6 osób poda po jednej cyferce i wysyłamy,ja proponuje 12
Rekomendowane odpowiedzi