sikszak Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 jak w temacie ; czyli jak wymontować tylną boczną szybę tzw trójkącik w sedanie b6? chcę wymienić chromowaną listwę w koło i nie wiem jak się do tego zabrać
studziany Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 jak w temacie ; czyli jak wymontować tylną boczną szybę tzw trójkącik w sedanie b6? chcę wymienić chromowaną listwę w koło i nie wiem jak się do tego zabrać Z tego co wiem jedynym wyjściem jest wycięcie szyby z karoserii razem z listwa chromowaną a następnie wklejenie nowej szybki z listwą. pozdr
sikszak Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 hmmm ta szyba jest wklejana czy na uszczelce? ktoś to rozbrajał już?
yaboo Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 po co chcesz wycinać???? listwa chrom jest na spinkach pociągasz i schodzi bez problemu
sikszak Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 na bank wystarczy pociągnąć? bo słyszałem różne wersje
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Szyba jest na 100% wklejana, na uszczelkach to są szyby w maluchu a nie w audi Co do listwy chromowanej to nie wypowiadam sie bo nie wiem.
ALBINEK Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 W starszym modelu oprócz tego że jest klejona to miała jeszcze dwa nity do ramki.Widać je po otwarciu drzwi.
sikszak Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 dobra już wiem Pociągnąłem i listwa chromowa odeszła Czyli bez wyciągania szyby można wyciągnąć te chromowane ramki przy trójkątnych szybach
yaboo Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 czyli tak jak pisałem 2 dni temu po co chcesz wycinać???? listwa chrom jest na spinkach pociągasz i schodzi bez problemu
ALBINEK Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 No to teraz wszystko jasne,chciałeś zdjąć chromowaną ramke.W tytule pisałeś o całej szybie trójkątnej
Rekomendowane odpowiedzi