MichaelS78 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Witam, Po wyjęciu radia znalazłem przypadkowo schowaną czerwoną kostkę z jednym przewodem. Pozostałe 3 wtyczki mam podłączone. Od czego jest ta czerwona kostka? pasuje w to gniazdo pionowe. W kostce górnej od zmieniarki mam uciety jeden przewód, tak ma być? Jak sie dostać pod tapicerkę w bagażniku na nadkolach, muszę znaleźć kable od zmieniarki. Dzięki za pomoc.
NUTI Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 W czerwonej kostce prawdopodobnie lecą kable do telefonu. jaki masz przewód ucięty - wrzuć najlepiej fotke kostek
paput Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Mógłby mi ktoś napisać od czego jest który kabel w kostce zasilającej radio? Mam czerwony, czarny, brązowy i biało-niebieski. Kupiłem nową wtyczkę od tamtej kable uciąłem i teraz nie mogę podłączyć. Nie wiem co jest. W tej nowej kostce kable są innego koloru.
MichaelS78 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Masz tu zdjęcie naklejki, zasilanie to ta kostka pozioma - lewa góra, opisy na schemacie. PS. Z tego co słyszałem to musisz podłączyc dwa zasilania, ale dopytaj jeszcze dokładnie.
Rekomendowane odpowiedzi