Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Proszę o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do poprawy kąt wtrysku-masz za duzy , przeplywomierz ok, egr ok, korekcje ok ,motor masz spoko ale turbo kolego to nie wyglada za dobrze jezeli miałes regenerowane i chociaz obcioles obroty w grupie 011 to podejrzewam zle wyregulowana sztange masz , bo powinienes miec przy 3500 tys obrotow wysterowanie zaworka n75 na poziomie 60-65 a ty masz z 90 ,bo zapieczone kierownice wykluczam jak turbo po regeneracji

Opublikowano

kat wtrysku powinien wynosic 49-54 , a sztange musisz sobie wydluzyc zrob jeden obrot logi a jak nie wystarczy to znowu poł obrotu i logi dynamiczne oczywiscie , na sztandze jest kątra poszukaj sobie jak to prawidlowo zrobic , mozna na aucie albo jak ktos jest dobry manualnie mozna zdjac zabezpieczenie odkrecic sztange z gruchą spokojenie sobie ja wyregulowac i z powrotem przykrecic mi to zajmowalo okolo 15 minut , tylko trzeba uwazac zeby zabezpieczenie gdzies nie wyskoczyło bo jest dosc sprzezyste , a na aucie trzeba uwazac zeby sztangi nie obkrecic bo jest z miekkiego metalu i latwo ja uszkodzic (czytaj wygiąć)

Opublikowano

ok dzieki wielkie wieczorkiem zabieram sie do roboty[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 14:58_________________________________________________Wielkie Dzieki za pomoc

Autko smiga az miło:)

Zamykam temacik