spanky Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 blad logiczny.... 200KM 1.8T nie jest mocno wyzylowany. Mocno to bedzie przy 300KM potwierdzam Furio, kupuj dizelka, rób czipa i bedziesz miał bardzo zwinne autko. i to jest zdanie które powinno zakonczyc ta dyskusje .... :exclaim: ... :twisted:
Furio Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Opublikowano 8 Maja 2007 Tak też zrobię, kupie deisla 115 ps albo poczekam jeszce i dozbieram do B6. bardzo mi się podobają te ich masywne "zadki" Szkoda , ze 1.9 Tdi nie ma dwuch końcówek wydechu po 2 stronach. Mam jeszce jedno pytanie: czy Dieslowskie "fajki" da się zamienic na zwkłe rury. Tak właściwie to dla czego we wszystkich dieslach końcówki wydechu skierowane są w dół??Odpowiedź będzie pewnie prozaiczna , a moje pytanie uznane za głupie ale zawsze chciałem to wiedzieć :-) pozdro
Hincó Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Tak też zrobię, kupie deisla 115 ps albo poczekam jeszce i dozbieram do B6. bardzo mi się podobają te ich masywne "zadki" Szkoda , ze 1.9 Tdi nie ma dwuch końcówek wydechu po 2 stronach. Mam jeszce jedno pytanie: czy Dieslowskie "fajki" da się zamienic na zwkłe rury. Tak właściwie to dla czego we wszystkich dieslach końcówki wydechu skierowane są w dół??Odpowiedź będzie pewnie prozaiczna , a moje pytanie uznane za głupie ale zawsze chciałem to wiedzieć :-)pozdro Jak bedziesz szedł na całość i zmienisz wszystko pod maską to przyjdzie czas na wydech-wtedy zrobiąCi jak chcesz dwururke A fajki są w dół.. bo inaczej byłby okopcony zderzak, diesel więcej śmieci wyrzuca z siebie - spalin takisz ciemnych i od tego mogłoby okopcić okolice zderzaka..
Furio Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Opublikowano 8 Maja 2007 dzięki za odpowiedź. Prawdopodobnie zdecyduję sie na tego diesla, a dopiero następnym autem bedzie B6. Maży mi sie ten V6 3.0 TDI z modami ale to już kosmiczna cena. pozdrawiam
Tukan Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Maży mi sie ten V6 3.0 TDI z modami ale to już kosmiczna cena.pozdrawiam A komu nie
TTom3k Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Tak troche odbiegajac od tematu ....jesli chodzi o PB vs TDI ogladalem w Top Gear bmw 330 benzynka vs bmw 330 disel...scigali sie na torze i disel zawsze byl z tylu:) Wiec w audi pewnie tak samo to wyglada.
marewel Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Tak troche odbiegajac od tematu ....jesli chodzi o PB vs TDI ogladalem w Top Gear bmw 330 benzynka vs bmw 330 disel...scigali sie na torze i disel zawsze byl z tylu:) Wiec w audi pewnie tak samo to wyglada. Wszystko na ten temat,dodam jeszcze ze tamta bmka z top gear momentu obrotowego miała o wiele więcej niz wszystkie tdi na tym forum.
poziek Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Furio, juz wie co kupi - kolejnej wojny tdi vs pb nie bedziemy toczyć zamykam
Rekomendowane odpowiedzi