michu93 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 witam chcialbym pochwalic sie naszym nowym nabytkiem. znowu powrot do audi autko jest z wloch rok 1995 silniczek 1z kolor GRANATOWY przebieg - 280kkm dla tych co lubią niskie przebiegi - MAMY NIŻSZY PRZEBIEG OD WASZYCH Wyposarzenie: 4 el szybki 2 poduszki podlokietnik jeden ;( el skladane regulowane i podgrzewane lusterka klimatronic termometr ksenon (zdemontowany) fotele z regulacja odcinka ledzwiowego fabryczna roleta tylnej szyby drewienko fele ori audi 16" oponki 205/55 skorzana kierownica (obszyta, ale nie najgorzej) i reszta standard W planach: prawdopodobnie jutro bedzie radio GAMMA lub BETA jeszcze nie wiem... może przedni grill na ori tylne światła na polifty (jak ktoś będzie miał w dobrej cenie to niech się zgłasza) boczne kierunki na białe lub dymione moze przedni podlokietnik Zrobione: zalozone radio BETA grill ori podswietlanie nóg z przodu po otwarciu drzwi
michu93 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 złe fotki załadowałem już jest ok
David Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 i slusznie ze powrot do audi powiem Ci ze calkiem dobre masz wyposazenie jak na ten rocznik zapodaj jakies foty zrobione w dzien i zdjecia srodka
CRC Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Zapowiada się naprawdę super Popieram że super wyposażenie jak na rocznik - hee no i ta roletka tylnej szyby Czekamy na fotki w lepszej jakości :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 fotki beda jutro... a co jest smiesznego w rolecie tylnej szyby? tymbardziej ze jest oryginalna schowana w polke?
michu93 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 wiem wiem ale to robota poprzedniego wlasciciela... bedzie on zdemontowany [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 20:16_________________________________________________p.s. kolor nie jest czarny tylko granatowy
CRC Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 fotki beda jutro... a co jest smiesznego w rolecie tylnej szyby? tymbardziej ze jest oryginalna schowana w polke? Nic .. Po prostu uważam, że taka roleta jest nie potrzebna Ściemka szyb i roleta kończy swoją prace ...
michu93 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 zawsze przeszkadzalo mi jak z tylu szyba bylo "gola" a4 ma ta szybe ulozona pod takim katem ze nie przeszkadza, a ze takowa roletka jest i to w oryginale to fajna sprawa.
CRC Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Jasne, że tak Im więcej w standardzie tym lepiej Szybki będziesz ściemniał ??
michu93 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 nie... 40 lat i sciema?? jedno sie gryzie z drugim :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 20:40_________________________________________________już są nowe fotki!!
David Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja bym te brewki wywalil jeszcze :gwizdanie: stawiam ze masz podgrzewane lusterka,ja tez mialem w b5 a nie wiedzialem a okazalo sie ze mialem maty przepalone - wymienilem wklady i cieple lustra byly :>
michu93 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 jakie brewki ? nawet jakby byly to bylaby to pierwsza rzecz ktora bym wywalil...
MARCIN607 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ładna B5tka-swiatła przód tył IIilft i inny furacz :kox:
David Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 jakie brewki ? nawet jakby byly to bylaby to pierwsza rzecz ktora bym wywalil... upss rzeczywiscie :gwizdanie: wybacz byla 3 w nocy moje oczy juz widocznie spaly popieram kolege mARCIN607 co do lamp
_Solar_ Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ladny okaz ładnie wyposażony ja u siebie równiez posiadam ori rolrte na tylnej szybie i w porze letniej i nie tylko spisuje sie rewelacyjnie zdejmij osnaczenia z klapy
Armi Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Grill bez znaczka Poza tym ok, dużo lepiej będzie wyglądał po zmianie tylnych świateł. A i kierunki boczne na białe zmień. Mała rzecz a cieszy.
michu93 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 właśnie tak zapomniałem o nich beda i boczne kierunki biale ksenon wywalony radio zmienione na BETA dobra teraz czas umyc i posprzatac
Rekomendowane odpowiedzi