SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 na pewno czujnik ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 po obrazkach w ETCE nie bardzo coś widać, jak będę montował u siebie kolektor to rozbiorę też auto ojcu i się przyjrzę co i jak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 po obrazkach w ETCE nie bardzo coś widać, jak będę montował u siebie kolektor to rozbiorę też auto ojcu i się przyjrzę co i jak :gwizdanie: bez tego czujnika co tam idzie po drodze nie bardzo pójdzie też nad tym kombinowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 po obrazkach w ETCE nie bardzo coś widać, jak będę montował u siebie kolektor to rozbiorę też auto ojcu i się przyjrzę co i jak :gwizdanie: bez tego czujnika co tam idzie po drodze nie bardzo pójdzie też nad tym kombinowałem Tomeczku ale ja nie mówię żeby go wywalić, tylko żeby zamienić rurki, tak żeby mieć pole manewru i ewentualnie wyśrodkować rurkę względem flanszy, dokładnie tak jak to zrobił Spetsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no tak... ja mam zamiar tą rure wywalić i wstawić tam kwasiaka na złączkach samco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecik48 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wejdę w ten wątek z zapytaniem-czy potrzebne są jakieś specjalne klucze do wyjecie kolektora ssącego, ? jakie uszczelki? i czy potrzene nowe śruby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wejdę w ten wątek z zapytaniem-czy potrzebne są jakieś specjalne klucze do wyjecie kolektora ssącego, ? jakie uszczelki? i czy potrzene nowe śruby ? Są w wątku gdzies podane numery śrub i uszczelek ja wymieniłem wszystko na nowe, niektórzy pewnie przeczysćili stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wejdę w ten wątek z zapytaniem-czy potrzebne są jakieś specjalne klucze do wyjecie kolektora ssącego, ? jakie uszczelki? i czy potrzene nowe śruby ? specjalne klucze raczej nie, zwykły imbus (nie pamiętam dokładnie rozmiaru), tylko mówiąc zwykły mam na myśli np takie: bo grzechotkami i nasadkami nie dojdziesz, przeszkadza gruszka od turbo (przynajmniej u mnie) i radzę od razu wymienić uszczelkę, koszt ok 7zł, do dostania w każdym sklepie motoryzacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Michał a ty juz załozyłes ten kolektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja się uprę jeszcze z nowymi śrubami, moje stare się nie nadawały po odkręceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Michał a ty juz załozyłes ten kolektor jeszcze nie, Jarucki dzisiaj wysłał mi flanszę ale pamiętam jak odkręcić bo czyściłem też stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 śruby obowiązkowo nowe ja przy drugim odkręcaniu już uwaliłem 2 szpilki i musiałem spawarą i kontówką walczyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jak by ktos szukał flanszy, niebawem kolega Jarucki przedstawi swoją oferte w paru wersjach ząslepki EGR tez będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ząslepki EGR tez będą a mi nie chciał zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja sobie fajną zrobiłem sam i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ząslepki EGR tez będą a mi nie chciał zrobić odwołuję swoje słowa i przy okazji szacun dla kolegi Jaruckiego za to że jednak dał radę naruchać mi zaślepkę EGR'a do kolektora wydechowego :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ząslepki EGR tez będą a mi nie chciał zrobić odwołuję swoje słowa i przy okazji szacun dla kolegi Jaruckiego za to że jednak dał radę naruchać mi zaślepkę EGR'a do kolektora wydechowego :notworthy: Musze sie do niego tam zgłosić bo moze moja Ci wysłał, bo tam miała jakaś na mnie czekać To kiedy zakładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 bo moze moja Ci wysłał, bo tam miała jakaś na mnie czekać może i chwała mu za to :decayed: mam już prawie komplet, jeszcze tylko silikon muszę jakiś dopasować, chyba w sobotę będę działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No jak nic moja miałem taką samą dostać :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 fajna ta zaślepka Michaś ile dałeś? bo wygląda jak moja teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi