Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] 320 KM i 460 NM made by jetronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jestem po wizycie we Wroclawiu, akurat po drodze mialem do Monachium na Octoberfest :naughty: I skusilem sie na mala modyfikacje

Seria

2m68t9k.jpg

Mod

2dgjf9i.jpg

Silnik calkowita seria, i niestety coolery przyduszaja sie w wyzszych partiach obrotow, bynajmniej na hamowni, na probie drogowej duzo lepiej to wygladalo. W planach zmiana na wieksze :gwizdanie: no i cos z wydechem obowiazkowo :gwizdanie:

Ale wrazenia z jazdy niesamowite. Na niemieckich autostradach mozna poszalec :kox: :kox:

O np :gwizdanie: :gwizdanie:

Coolery wstawione, korekta zrobiona

2mradmw.jpg

Opublikowano

Obowiązkowo Colery z RS4 albo jakiś centralny :decayed: , wydech no i będzie ponad 300KM :) nie zapomnij przy okazji o sprzęgle z RS4 :wink4:

Opublikowano

No ładnie ładnie,collery bardzo przydatne,a jak temp oleju przy ostrej jezdzie? teraz na zime to moze nie potrzeba ale na lato by sie zdala chlodnica dodatkowa .A sprzeglo z RS4 to nie ma potrzeby jak to sie trzyma :)

Opublikowano

Zgłos sie do Sida on ostatno pokazywał mi wielkie kulery pasujace do s4.A tak wogóle to zawsze wierzyłem w Jetronika I Bobika.Daliscie rade :)

Opublikowano
  • Autor

Chlodnica oleju dodatkowa bedzie na dniach montowana, chociaz jestem nad wyraz zaskoczony ze nie grzeje sie olej nawet jak zapier.... Z sidem juz sie zgadywalem, cos wymyslimy :gwizdanie:

Opublikowano

a ja pewnie rozpetam wojne ale szalu nie ma . coolery bym wsadzil ori rs4 chyba ze to nie koniec modow . Spokojnie starczaja w rs4 wiec w s4 bedzie idealnie . Poporos o swoja serie i mi wyslij zobacze .

Opublikowano
  • Autor

Eee, jaka wojne :cool1: Wiem ze szalu nie ma ale ja prosty chlopak jestem i na razie mi styknie

chyba ze to nie koniec modow .

Heh, czas pokaze ale na to wyglada ze ze cos jeszcze porezam :kox: :kox:

Poporos o swoja serie i mi wyslij zobacze .

Nie kumam :no:

Opublikowano

Bobik robiac moda najpierw sciagnal twoj seryjny soft a pozniej go modyfikowal , popros go o oryginal i mi przeslij jesli to nie problem . Moze wymysle ci lepsze cyferki :)

Opublikowano
  • Autor

Bobik robiac moda najpierw sciagnal twoj seryjny soft a pozniej go modyfikowal , popros go o oryginal i mi przeslij jesli to nie problem . Moze wymysle ci lepsze cyferki :)

Wroce z Octoberfestu to pomyslimy, bo aktualnie siedze w Monachium i przelewam przez siebie hektolitry piwa :kox: :kox:

Pozdrowienia :kox: :kox: :kox:

5npvk5.jpg

Opublikowano

nie ostatnio ogarnalem wkonca painta dam mu softa z gotowym wykresem bedzie mogl sie chwalic ze ma 3.xx i 5.xx :polew:

Opublikowano

Hej dziewczyny :decayed: Luzik jest nie ? :cool1:

Opublikowano

no pewnie przeciez my sie znowu lubimy ..... prawda killer :tongue4:

Opublikowano

Łłłłooooo......, ale góra momentu, faktycznie te coolery nadają się na śmietnik bo się gotują u góry i u góry lipa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obowiązkowo Colery z RS4 albo jakiś centralny :decayed: , wydech no i będzie ponad 300KM :) nie zapomnij przy okazji o sprzęgle z RS4 :wink4:

sprzeglo nie jest potrzebne jezeli te jest sprawne, seryjne ogarnie spokojnie 400ps/600Nm, no chyba ze ktos umie je skutecznie zabijac :)
Opublikowano
  • Autor

Coollery od SIDa już czekają,

js2gk0.jpg

Czas pokaże czy coś jeszcze w tym roku się dłubnie, czy dopiero na wiosne :hi:

Temperatury jak na razie sprzyjające chłodzeniu :evil:

Opublikowano

no te IC są wielkie -

RS4 przy nich wygladaja śmeisznie :>

do 300 PS są i tak za duże - masz teraz powód aby robić więcej :decayed: