Thom4s Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Heh, Kornacki to taki gość, który wie wszystko i nic jednocześnie. Nie zmienia to faktu, że ma zajebistą robotę, ciekawe kogo zna, że przypadła mu taka fucha, bo nie sądzę że zdobył ją dzięki swoim kwalifikacjom.
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 on chyba kiedyś jeździł w Rallycrossie bo coś mi sie nazwisko przewinęło , z tego co pamiętam to albo Cieniasem albo Sejem śmigał.
OLO_GDA Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 on jezdził w roznych klasach wyscigowych, teraz jakims prosiakiem nawet i na poczatku sie wkrecil do jednego programu , pewnie troche pryzpadkiem. a ze sie rozkrecil to dali mu ile wlezie ;] moim zdaniem i tak sie rozkrecil i wyluzowal ostatnio bo na poczatku to mnie krew zalewala. a teraz juz mnie nawet czasem rozbawi ;]
soolek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Tylko trochę wiedzy mu brakuje. To, że się ściga, to jeszcze nie znaczy, że powinien prowadzić programy moto...
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 To, że się ściga, to jeszcze nie znaczy, że powinien prowadzić programy moto... za specjalnie to mu chyba nie idzie w tych wyścigach
1991Kamil Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Insignia OPC wygrala ostatnio test w "Motorze" z S4. co prawda o 3 pkt. ale jednak wygrala tylko przez kategorie "koszty" jesli brac pod uwage aspekty czysto techniczne to ... przegrala Takim samym sposobem w AŚ z 2001 r. porównanie Audi A4 z Fordem Mondeo II wygrał Ford. Też głównie o koszty się rozchodziło Jeden odcinek oni potrafią powtarzać jakieś półtora tygodnia, trzeba śledzić w programie kiedy puszczają ten Moto On, może akurat się trafi - ja tak trafiłem właśnie Niestety nie posiadam tego kanału, więc mnie to nie urządza
endriuu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 czatuj na darkwarez.pl. wpisz w szukaj moto on i czekaj. narazie nie ma
KANAL Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 To, że się ściga, to jeszcze nie znaczy, że powinien prowadzić programy moto... A ja uwazam ze te programy Moto On i Automaniak nie wypadaja zle... Bo kogo byscie widzieli za redaktorow prowadzacych programy moto w PL? Zientarskiego? Chlopak moim zdaniem sie nadawal no ale... zielone i ru.ch.a. ... przyroda. Niech wraca do zdrowia. za specjalnie to mu chyba nie idzie w tych wyścigach
Rekomendowane odpowiedzi