Buba Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 http://moto.onet.pl/131907,5492180,2,zdjecie.html jak wam sie podoba nowy potworek Bugatti? Srodek calkiem calkiem (rozbroil mnie uchwyt do zamykania :>) ale z zewnatrz jakos nie bardzo to polaczenie...
krzyniek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 (rozbroil mnie uchwyt do zamykania :>) coś ala uchwyt na siedzeniu w autosanie
jnx Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 zajebiaszczy w pierwszej kolejności MODY : chip u Rogala
duffy Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 koncowke wydechu chyba na znaczku audi wzorowali
Maciek80 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Gdyby nie zegary na środku, czego nie trawię, to może bym wziął... A tak to zostanę przy A4. Przód za "normalny" jak na Bugatti, przypomina mi A8 :> Reszta ładna.
jacekm Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Nie podoba mi się kierownica i końcówka wydechu (przynajmniej na tych zdjęciach)
endriuu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 kaszanka. ja wole - www.one-77.com
adrianus Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 przyszłe auto ykk-a haha ykk nie mialby w sumie juz co z tym autem robic, hehe ramki dookola szyb juz sa w standardzie a tak ogolnie to przezajebista ii ten chrom wymiata, tylko tyl mi sie troche za bardzo z nowym fiatem bravo kojarzy
Rekomendowane odpowiedzi