Armi Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ~10k rocznie to żadne daily Ale jak auto nie jest typowo na weekendy i zloty to niestety, trzeba szukać kompromisu. Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pierwsze przymiarki. Ogolnie 9J i Et 48 nie podejdzie bez dystansu, opiera sie o amorek. brakuje jakies 5 mm. podłożyłem dystan 10 mm i przykręciłem na jedna śrube, Docelowy dystans powinien dojsc około wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 zawsze to koło mi się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak43 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Koło na codzień przyjemne, ale znane w środowisku Pamiętaj że jak obniżasz to im niżej tym koło bardziej się chowa. Czekam na całość, powodzenia PS to naklejke z tylnych drzwi bym wywalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wiem o tym ze sie chowają miedzy innymi dlatego w zeszłym sezonie straciłem opony na 18 stkach, bardzo dobrze widać jak połozyły sie do środka. Dzisiaj założyłem opone 225/35 Dostałem odrazu pare wrzutów ze za szeroka opona do 9J w Tle koło 8,5J z opona 235/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Faktycznie trochę balonem zalatuje. Edytowane 6 Marca 2015 przez H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Faktycznie trochę balonem zalatuje. Widziałeś Wladiego koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Faktycznie trochę balonem zalatuje. Widziałeś Wladiego koła? Wolę nie patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Faktycznie trochę balonem zalatuje. Widziałeś Wladiego koła? Wolę nie patrzeć Przecież to tylko 235/45/18 Dzisiaj przyszły dystanse, szybka przymiarka. przód 60 cm od ziemi do nadkola, mysle ze jeszcze z 0,5-1 cm da sie urwać tył koza bo aż 63 cm ale to jeszcze setup zimowy. Jakby ktoś mówił ze ruda na nadkolu to mówie odrazu ze w kwietniu idzie do lakiernika Edytowane 12 Marca 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco89 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 koło wręcz stworzone do b6 dokręcić dobrze i będzie malina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 na razie tylko jedna opona 2 mm założona była na felge do przymiarek. dystanse 15 mm, prawie 7 obrotów kluczem wiec problemów nie bedzie z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Magic do blacharza go oddaj a nie do lakiernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 bedą 2 nowe błotniki, tak ze spokojnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mega wygląda!!! Szkoda, że rozstaw trzeba zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) zawsze można nawiercić w piaście ale z takim Et nie wejdzie bo oprze sie o amor i tak czy siak trzeba dystans Edytowane 12 Marca 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Fajnie siadło a jak jeszcze skręcisz w dół to będzie malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Grześ Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Świetne koło,sam nim jestem zajarany... Szkoda ze 10" nie wchodzi na tył do b7... Trza by było naciągać nadkola Tył 15mm dystans... a przód ? też 15mm ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) 10J upchasz, ale trzeba opone 225/35, twarde odboje i lekko położyć kąty, co wiąże sie z scieraniem opon od srodka tu chyba jest z adapterem 20 mm, czyli te 5 mm można urwać u mnie przód i tył 15 mm adapter, chyba jednak trzeba na 215 przejść Edytowane 17 Marca 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dasz w dół i nowe błotniki i będzie zrywać papę z dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi