ALBINEK Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Dokładnie tak jak myślisz , jak jest zatkany to wyświetla się na wyświetlaczu.Zresztą wtedy auto dostaje muła więc na pewno to zauważysz .
nestaz Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, będę lekkim archeologiem a co jeśli w kodach mam oznaczenie 0GZ wg. tej stronki http://www.audiklub.org/wyposazenie.html 0GZ = Koncepcja spalin: eu3 to znaczy ze nie mam DPF'a ? jest to silnik 1.9tdi AFV 2004r.
pukko Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Zdaje się, że w 2004 nie wkładali dpf-ów jeszcze, ale niech macherzy mnie poprawią jeśli się mylę
ryniud Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 A może ktoś po prostu zrobi fotkę i wskaże umiejscowienie filtra dpf dla osób które mają metlik w głowie ,część ludzi oczywiście nie posiada książek lub naklejek w aucie co jest spowodowane cofaniem licznika itp rzeczy.Napisałem dlatego że jest w tym temacie kilka pytań kilka odpowiedzi,jedna fotka krótki opis i wszyscy wiedzą o co biega----tu jest dpf tu kable tu na wyświetlaczu pokaże wrazie czego i po gdybaniu mam lub nie.Pozdrawiam
Rabbi Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 sprawdź na wklejce serwisowej czy jest 7GG czy 0GG jeśli jest 7GG to masz filtr DPF,a jeśli 0GG to nie masz filtra DPF
ryniud Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 sprawdź na wklejce serwisowej czy jest 7GG czy 0GG jeśli jest 7GG to masz filtr DPF,a jeśli 0GG to nie masz filtra DPF --------------------j.wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww przeczytaj pomału co napisałemmmmmmmm--------sprawdź na wklejce serwisowej?????????????????????????????????????????????????????????????????????? :wallbash:a jak ludzie nie mająąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą :mysli:sam widzisz teraz ile jest niejasności ,pytań podpowiedzi bez potrzeby jedna fotka krótki opis i po GDYBANIUUUUUUUUUUUU.
pukko Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 nie tak łatwo strzelić fotkę dpf-owi
Rekomendowane odpowiedzi