SoMeS Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 nie ma chyba nic gorszego od pseudo led`ów ... jak xenon bez soczewki.... masakra !!!! no jak na taki długi wątek to faktycznie odkryłeś nowość
Armi Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Oglądałem ostatnio tvn turbo, program warsztat chyba. Gość z wadą wymowy pokazywał jak zamontować ledy, do golfa II Co prawda jego lampy miały homologację itd ale i tak
filip1978 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 :evil:zgadzam się powinno się to psychiatry wysylać psełdo ledowców i ksenonowców . w nocy oślepiają wszystkich, w dzień też można ich wyłapać na kilometr
FAFAL Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 A mnie to nie przeszkadza... Brzydko mówiąc sram na to co kto ma :evil: Mi się akurat to nie podoba i nie mam, a inni mogą sobie nawet świeczki choinkowe na lusterkach pozawieszać Modyfikuje żeby poźniej nie było... SoMeS dobry wątek do nabijania postów Już dawno powinni to zamknąć. Nie wiem czym się tak wszyscy jarają
SoMeS Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ciekaw jestem jak długo będzie trwała jeszcze dyskusja na temat jak bardzo c**jowe to jest
Pawu Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zbytnio nie udzielam się na tym forum itd. ale takiego bezsensownego tematu, ciągnącego się tak długo, zupełnie nie trzymającego się logiki.... to jeszcze nie było
SoMeS Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 dlatego też wnioskuję o jego zamknięcie... litości
Rekomendowane odpowiedzi