Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Listwy LED , czyli tzw. pseudo lampy dzienne !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ledy od S6 to fajna rzecz jak się ma odjeebane auto na maline :wink4:

Na serii to wygląda jakoś tak..dziwnie :decayed:

święte słowa :decayed:

daylinów w światłach to ja nawet nie chce widzieć :sick3:

Opublikowano

Masło maślane... W kółko w tym temacie jest wałkowane jedno i to samo, a tak na dobrą sprawę całość można podsumować jednym zdaniem: Ori LED S6 tak, allegrowe wynalazki nie :cool1:

Opublikowano

I na tym można by było zakończyc temat :wink4:

Opublikowano

I na tym można by było zakończyc temat :wink4:

:good: Chociaż za chwilę powstanie następny wątek o tym :naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: LEDo druciarstwo... :) Ładnie powiedziane :) Trzoda totalna te LEDy :/ :sick3: rzygać sie chce widzać takie badziewie... Tak czy inaczej...prędzej czy później .... ktos sie za to ledowe szaleństwo weźmie... Nie bede tu gadał o pseudo xenach ale psełdo dzienne ledziki to totalne przegiecie palky!

Neibawem na skuterach ... deskorolkach a nawet wózkach dzieciecych to uświadczymy...

Załosne!!!

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: LEDo druciarstwo... :) Ładnie powiedziane :) Trzoda totalna te LEDy :/ :sick3: rzygać sie chce widzać takie badziewie... Tak czy inaczej...prędzej czy później .... ktos sie za to ledowe szaleństwo weźmie... Nie bede tu gadał o pseudo xenach ale psełdo dzienne ledziki to totalne przegiecie palky!

Neibawem na skuterach ... deskorolkach a nawet wózkach dzieciecych to uświadczymy...

Załosne!!!

o kurva :polew: a tematu nie ma co zamykać bo zaraz będzie nowy... i tak dopóki w modę nie wejdą jarzeniówki w zderzaku :wallbash:

Opublikowano

Dziś widziałem Mer'sedesa 190 with dejlajt edyszyn :naughty:

Powiem Wam Panowie...obsrac się można ze śmiechu :D

Szczyt oszołomstwa :kox:

Opublikowano

Ja ostatnio widziałem B5 na daylightach, pełna seria, lampy lustra, alu 15'' rodem od calibry :sick3:

Opublikowano

mam troszke inną opinie od was... niektory montaż ledów np. na obwodzie lamp to totalna wieś zgadzam sie..ale niekiedy LEDY jak sa w fajnym miejscu zalozone naprawde fajnie wyglądają.. nie można generalizować że to totalne dno.. zalezy w czym i jakie... widzialem zamontowalem w omedze na listwach od halogenów.. i fajnie wyglądało to razem z Hidem

Opublikowano

Dorośniesz to zmądrzejesz :wink4:

Opublikowano

jeżeli się czujesz staro lub masz kompleks starszego brata to nie mój problem :) opinii tyle co d*p i na dodatek każdy ma inną.. :)

Opublikowano

Jeden lubi oral drugi anal :decayed::naughty:

Wszystko co jest na metry jest świeżo chapane przez wieśków...to taki niskobudżetowy tuning..jak chromowe płomienie czy płonące kule w wersji 3M :decayed:

Opublikowano

talib nie podejrzewałem Cię o to :thumbdown:

Opublikowano

Jeden lubi oral drugi anal :decayed::naughty:

a jak ktoś lubi i to i tamto ????

Ragga pamiętasz ile serca , laminatu i diód włożyłem w mojego adeera ??? brakowało tylko dejlajtów , juz miałem zakładać i niestety zakończyła swój żywot śmiercią tragiczną... do dzisiaj nie moge przeżyć tego że nie zdążyłem założyć i postać w sobote pod Remizą w Otrębusach :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ragga[/b][/color] pamiętasz ile serca , laminatu i diód włożyłem w mojego adeera ??? brakowało tylko dejlajtów , juz miałem zakładać i niestety zakończyła swój żywot śmiercią tragiczną... do dzisiaj nie moge przeżyć tego że nie zdążyłem założyć i postać w sobote pod Remizą w Otrębusach :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Pamiętam jakim wieśniakiem byłeś..dobrze że ten upadek z 20 metrów na czachę odmienił Twoje życie :decayed::naughty: :naughty: :kox:

Opublikowano

Pamiętam jakim wieśniakiem byłeś..dobrze że ten upadek z 20 metrów na czachę odmienił Twoje życie :decayed::naughty: :naughty: :kox:

każdemu wypadek który przeżyje wychodzi na dobre :decayed::polew:

Opublikowano

Pamiętam jakim wieśniakiem byłeś.

swój swego zawsze pozna :wink4:

Opublikowano

Kto montuje ledy? 90% z tych ludzi ma poniżej 25 lat. Im się to podoba.

Staro się nie czuję, powiedziałbym, że jestem gówniarzem ale już wiem co dobre :naughty:

Jak byłem młodszy i głupszy to mi się lampy angel eyes podobały :evil:

Wczoraj widziałem cieniasa z ledami na metry, pod lampami bo w zderzaku chyba miejsca nie ma. Jak zobaczę malucha to zwątpię całkowicie.

Opublikowano

Pamiętam jakim wieśniakiem byłeś.

swój swego zawsze pozna :wink4:

:kox::good:

Ja byłem na etapie chromów ..a Ty drutowałeś ledy wszędzie gdzie się dało :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Panowie sa gusta i gusteczka ....

I oczywiście się zgodzę że większość montujących led`y to młodzi ludzie....

Jednak cena led`ów do S6 jest wysoka , wiec jeśli faktycznie ktoś chce poprawić wizualnie auto , to tylko przy bardzo ładnym i przemyślanym wykonaniu montażu(rzadkość) i oczywiście bez apelacyjne z xenonami ...

aaaa i nie wiem dlaczego :rolleyes: ale najbardziej pasują mnie led`y tylko przy autach typu audi ....