Gość darecki84 Opublikowano 24 Lutego 2006 Opublikowano 24 Lutego 2006 witam mam takie pytanie co sądzicie o zawieszeniu z passata b5 b6 tzn amory + sprężyny wszystko wygląda na identyczne
Gość darecki84 Opublikowano 25 Lutego 2006 Opublikowano 25 Lutego 2006 a wiec przod identyczny ale tył sie różni bo ma sprężyny osobno a amory osobno a cena na allegro jest gwint za 1600 zł a do a4 niema
Nowak_zg Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 musze odswierzyc kotleta .... wiec tak przod passat b5 i a4 b5 maja taki sam tak ? ( chodzi mi o amory i sprezynki ) a tyl inny ? Jak ktos moze to prosze o szybka odp ...[br]Dopisany: 31 Maj 2008, 15:30 _________________________________________________w innym temacie przeczytalem takie cos: No tak, passat ma sprężyny "osobno", a audi "na amortyzatorze". I już wszystko jasne, niedoczytałem. to prawda ?
konrad_A4 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 musze odswierzyc kotleta .... wiec tak przod passat b5 i a4 b5 maja taki sam tak ? ( chodzi mi o amory i sprezynki ) a tyl inny ? Jak ktos moze to prosze o szybka odp ...[br]Dopisany: 31 Maj 2008, 15:30 _________________________________________________w innym temacie przeczytalem takie cos: No tak, passat ma sprężyny "osobno", a audi "na amortyzatorze". I już wszystko jasne, niedoczytałem. to prawda ? tak
KrzyHo Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Przednie zawieszenie jest takie same, a tył w A4 sprężyna i amortyzator jest w jednej kolumnie (coś w stylu McPersona), a w Passacie amortyzator jest osobno a sprężyna ma osobne "gniazdo".
Nowak_zg Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 czyli wniosek z tego taki ze przod jest zamienny a tyl nie ?
sk baton Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dokładnie z tryłu passat ma sprężyny
pawelc Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 jestem za, Passat ma belke włeczoną... plus sprężyny :>,,..
henias1987 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 mozesz jeszcze kupic od skody suerd tez to samo, znajomy mechanik obil wlasnie skode i wsadzil do niej zawieszenie od A4 i nie ma zadnego problemu
Rekomendowane odpowiedzi