hhacek Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 moj pachnie fajnie bez zadnych choinek itp, ale to chyba dzieki " leather seats"
Lukas Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 od zawsze AmbiPur tak jak i u mnie plus kilka choineczek wunder baum a i jeszcze zapach leather seats kostkę toaletową miał położoną z tyłu ciekawe jak to polewal woda zeby pachnialo
pet3r Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 moj kolega ma 'perfumy' z firmy Dr Marcus - psika sie nimi tapicerke i pachna calkiem ladnie, niestety krotko. on akurat wozi zapach truskawkowy, po wypsikaniu calego auta ciezko wytrzymac w srodku
szogun0 Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 moj kolega ma 'perfumy' z firmy Dr Marcus - psika sie nimi tapicerke i pachna calkiem ladnie, niestety krotko. on akurat wozi zapach truskawkowy, po wypsikaniu calego auta ciezko wytrzymac w srodku Mam taki w atomizerze właśnie. Ale po wcześniejszych doświadczeniach z innymi autami i zapachami nie polecam psikać tapicerki. Lepiej na dywaniki. Tapicerka + zapach + słońce = stopiona tapicerka.
schiller Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 od zawsze AmbiPur, pachnie i wyglada profesjonalnie, starcza na długo i posiada fajną game zapachów czyli to samo co u mnie....
Rekomendowane odpowiedzi