Gość bialyeg Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Witam. Szukałem coś na ten temat ale nie znalazłem. Czy ktoś mógłby mi napisać jak obsługiwać komputer pokładowy. Instrukcje mam po Holendersku więc sam nic nie zdziałam. Z góry dzięki za pomoc.
maruninho Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 tez chetnie bylbym zainteresowany pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 tez chetnie bylbym zainteresowany pozdrawiam Co tu duzo instruowac. Masz 3 przyciski na manetce, ktore wciskasz i widzisz co sie zmienia. Dwa przyciski gora/dol do zmiany wyswietlanego: -spalania chwilowego -spalanie srednie1 -spalanie srednie2 -zasieg jaki mozesz jeszcze przejechac na paliwie w zbiorniku -predlosc srednia przejazdu -czas sredni przejazdu1 -czas sredni przejazdu2 -przebyta odleglosc1 -przebyta odleglosc2 Wartosci oznaczone cyfra 1 sa tak jakby pamiecia krotkotrwala (kasuja sie po pewnym czsaie samoczynnie po wylaczeniu silnika. Wartosci oznaczone cyferka 2 to pamiec dlugotrwala nie kasuja sie samoczynnie. Dopiero po nacisnieciu i przytrzymaniu przycisku RESET (umieszczonego na dolnej krawedzi manetki).
steve69 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Witam. Szukałem coś na ten temat ale nie znalazłem. Czy ktoś mógłby mi napisać jak obsługiwać komputer pokładowy. Instrukcje mam po Holendersku więc sam nic nie zdziałam. Z góry dzięki za pomoc. Proszę bardzo: :> http://rapidshare.com/files/290005426/FIS_A4_B6.rar.html Co prawda jakość zdjęć rewelacyjna nie jest, ale myślę, że spokojnie można czytać. -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi