CRC Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam, Mam do Was pytanko - do tych co się oczywiście znają ( ja do nich nie należe ). A więc, mój ojciec nic mi nie mówiąc zamówił sobie CB ( rzekomo znajomy mu polecił ). Proszę Was o ocene tego oto zestawu : Radio Midland Alan 42 Multi takie coś : http://allegro.pl/item753479869_cb_radio_alan_42_multi_sklep_warszawa.html#gallery A antena ( już ja wiem że to gó*no ) - Hustler IC - 100 takie coś : http://allegro.pl/item759699998_antena_cb_na_magnes_hustler_ic100_nowa.html#gallery Co sądzicie o tym ? Czy może być takie coś ?? Dodam, że zestaw będzie używany naprawdę rzadko - 2 - 3 razy w miesiącu na średnie trasy, a więc nie wciskajcie PRESIDENTA :gwizdanie: Z góry dzięki
truckmaniac Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ręczniak do samochodu to raczej kiepskie rozwiązanie
nike21 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Artur zalezy co kto lubi Kuredu ma takiego reczniaka, jest na stale zamontowany w aucie i chowany w podlokietnik ja osobiscie tez czesto nie uzywam CB ale kupilem Presidenta... JOHNNY II kosztuje teraz ok 550zl. co do Alana sie nie wypowiem a jesli chodzi o antenke to mogles wziasc SIRIO AS-100. wydaje mi sie ze jest lepsza niz ten pret Hustlera.
CRC Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 co do Alana sie nie wypowiem a jesli chodzi o antenke to mogles wziasc SIRIO AS-100. Tak jak pisałem , nie ja wybierałem ten magiczny zestaw Ojciec nic nie powiedział, że kupuje i se zamówił takie coś ... Ja bym w życiu tego nie kupił ... Ale wydaje mi się że samo radio chyba może być ... Antena jednak do mnie nie przemawia ... Hustler cóż ..
truckmaniac Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Powiem Ci tylko tyle. Hustler jest lepszy niż się może wydawać :gwizdanie:
MATIUS Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 uniden 520xl plus antena sirio ml 145 albo sirio as-100 lub antena do 45cm fiord odpowienik prezident florida ja mam taki zestaw i nie nazekam naprawdę co do ręczniaka to miałem kiedyś alana 38 z ta antenka fiord i sprawował się naprawdę nieźle tylko ta cegła jak sie chciało coś powiedzieć w normalnym cb masz małą gruszke większa wygoda i wiecej filtrów:)
Rekomendowane odpowiedzi