majuDJ Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Tak jak w tytule szukam świec zapłonowych do Audi A4 B5 Avant 1.9TDI 90KM AHU, Proszę o podanie jaka ilość mam kupić i jakie polecacie. Mile widziane linki do allegro.
pioteres Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Tak jak w tytule szukam świec zapłonowych do Audi A4 B5 Avant 1.9TDI 90KM AHU, Proszę o podanie jaka ilość mam kupić i jakie polecacie. Mile widziane linki do allegro. swiece zaplonowe w dieslu??
majuDJ Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 tak chodzi mi o świece zapłonowe[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 17:32_________________________________________________coś tego typu http://moto.allegro.pl/item737637796_swiece_zarowe_vw_skoda_audi_seat_ford_tdi_bosch.html tylko nei wiem czy takie i ile sztuk muszę kupić.
mentryb Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Świece żarówe a zapłonowe to różnica!
majuDJ Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Nio to które mam wymienić jak mam problem z odpalaniem rano zimnego silnika?
darkopolo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Jeżeli masz problem z odpaleniem zimnego silnika to nie znaczy,że świece są lipne.Proponuje VAG-a podłączyć i sprawdzić stateczny kąt wtrysku. W dieslu są świece żarowe,a nie zapłonowe.A jak już będziesz kupował świece żarowe to Beru lub Bosch podaj sprzedawcy kod silnika to dobierze ci odpowiednie świece.
retrikal Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ja właśnie zamówiłem świece Beru, wcześniej w passacie też takie używałem i wszystko ok...zaznaczam, że mieszkam w górach...zagadaj do TOM77 z forum, fachowa pomoc i 100% pewny sprzedawca
Dev Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Tak jak w tytule szukam świec zapłonowych do Audi A4 B5 Avant 1.9TDI 90KM AHU, Proszę o podanie jaka ilość mam kupić i jakie polecacie. Mile widziane linki do allegro. NGK Y-732J D-POWER 4 http://allegro.pl/item746320056_ngk_d_power_4_audi_seat_skoda_vw_1_9_2_5tdi_y_732j.html
spanky Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Nio to które mam wymienić jak mam problem z odpalaniem rano zimnego silnika? na 99% to nie swiece ... jeszcze nie jest tak zimno zeby sterownik je grzal ...
Sebo83 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 dokładnie, przy takich temperaturach to odrazu po przekreceniu kluczyka silnik ma palic od strzała. przy -5 jakby jak ma problemy z rozruchem to mozna twierdzic ze to swiece
Rekomendowane odpowiedzi