swir88 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja bym pomalowal te felgi na czarno z tym czerwonym paskiem bedzie kozacko jak dla mnie taki bandyta Morze jeszcze przód lampy jakies dymione i na tył tez bym zalozyl cos dymionego zeby to jakos ze soba grało
Olaf Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 no to do kompletu doszedl maly gadżecik poza atrapa i lampami do tylu po lifcie zakupilem brakujacej mi rolety do bagaznika udalo mi sie ja kupic za mała kaske i w dodatku do kompletu roleta pionowa z siatki wszystko ori i super stanie jeszcze tylko lampy przod zamontuje jak mi Keżor pomoze hi hi i z zewnatrz juz mam polifta Mam dylemat prosze o pomoc mysle nad scignieciem foli z szyb hi hi prosze o pomoc i doradzenie mi zostawic czy odkleic ?
Olaf Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 wlasnie mysle nad tym intensywnie ;/ nie wiem co zrobic
Reniu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 A ja się wyłamię... jak nie ma przodu oklejonego to wygląda lekko z pupska Zrób słabiej ale wszystkie. Przepisy jakie są, każdy wie, niemniej jednak uważam, że jak ściemniać to albo wszystko albo nic
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 przod jest lekko sciemniony ale za słabo ;/
SoMeS Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 A ja się wyłamię... jak nie ma przodu oklejonego to wygląda lekko z pupska Zrób słabiej ale wszystkie. Przepisy jakie są, każdy wie, niemniej jednak uważam, że jak ściemniać to albo wszystko albo nic dokładnie jestem tego samego zdania że jak ściemniać to albo wszystkie albo nic... wal tak jak u mnie wszystkie mocno i będzie za***iście +100 do lansu
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 A ja się wyłamię... jak nie ma przodu oklejonego to wygląda lekko z pupska Zrób słabiej ale wszystkie. Przepisy jakie są, każdy wie, niemniej jednak uważam, że jak ściemniać to albo wszystko albo nic dokładnie jestem tego samego zdania że jak ściemniać to albo wszystkie albo nic... wal tak jak u mnie wszystkie mocno i będzie za***iście +100 do lansu O prosze SmS zyjesz hi hi ok tak tez myslem wlasnie ze chyba ten przod zrobie jak tył a ty mi sie wiesz za czym rozejrzyj
SoMeS Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 spoko loko sam szukam zdesia z RSki teraz ale póki co nic nie widać :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 he he he ja chcialem z S4 ;p hi hi[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 14:36_________________________________________________ spoko loko sam szukam zdesia z RSki teraz ale póki co nic nie widać :gwizdanie: a czemu to Rs chcesz ten towj eS jest dobry no chyba ze mi chcesz go podarowac to zrozumie
SoMeS Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 a czemu to Rs chcesz ten towj eS jest dobry no chyba ze mi chcesz go podarowac to zrozumie taki kaprys
Olaf Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 No to kilka zdjęć Gril na wuszt juz na mijescu był dawno lecz bylo zimno i nie mialem veny robic zdjec odblaski z tylniego zderzaka wywalone zostaly ciaplo jest mozna modzic jeszcze tylko ramki klubowe zaloze naklejka klubowa pojawi sie po umyciu auta ;p wkrotce alusy załoze (JAKBY BYL KTOS CHETNY ZA 900zł ODDAM JE) no lampy przod lift czekaja juz w domku i tez wkrotce pojawią sie na Audince ;p
Olaf Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 fajny grill wiem bo twoj hehe dzieki wielkie teraz w moim audi jest +10 do wygladu i 10% twojej audinki ;p
magnat4 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Wszystko super wygląda a jeszcze lepiej się zapowiada
Olaf Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 kiedy lampy ? juz nie dlugo hi hi ceiplo sie robi bede rezac [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 15:06_________________________________________________http://www.allegro.pl/show_item.php?item=984626988 dla klubowicza znizka 100zł
michu93 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 oj te felgi nie chcą się od ciebie odczepić... :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie dopiero dzis postanowilem je wystawic na allegro, predzej tylko pisalem na forum
Rekomendowane odpowiedzi