Elber Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Witam mam pewien problem ,drzwi od pasażera po zamknięciu delikatnie odstawają ,tak jakby nie były domknięte do końca. Efekt jest taki ze w czasie jazdy słychać szumy . Czy jest na to jakiś sposób , jakaś regulacja zamka ?
.Pablo. Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Trzeba opasać auto pasem transportowym i ściągnąć efekt murowany a tak na poważnie poszukaj na forum było opisywane kilka razy klucz torks i na słupku masz regulacjękilka minut i po sprawie
loloA4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 u mnie to nie pomoglo bo albo gora odstawalo a dolem sie chowalo albo na odwrot;/ dzwon chyba byl albo drzwi jakies przekoszone mam
Bulik Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 przecierz sam podnosnik do szyb jest regulowany ściągnij tapicerke popusc sruby z podnosnika i dopasuj miałem to samo u mnie w b5 teraz gra.do tego mala regulacja zamka i po sprawie
rikardo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam mam pewien problem ,drzwi od pasażera po zamknięciu delikatnie odstawają ,tak jakby nie były domknięte do końca. Efekt jest taki ze w czasie jazdy słychać szumy . Czy jest na to jakiś sposób , jakaś regulacja zamka ? Tak jak pisze kolega Pablo musisz wyregulować rygiel na środkowym słupku.
Elber Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 tak jak pisaliście ,zamek na słupku był poluzowany zrobiłem i drzwi dolegają elegancko :>
duluki Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Farciarz a ja nadal nie mogę sobie z tym poradzić
Rekomendowane odpowiedzi