wypsiu Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Krzysiek raczej nie będzie w słabszej formie bo wie że obecnie byle jaka skucha eliminuje go z tego sportu i zarabiania kasy . Mam nadzieje że Krzysiek wyjdzie i szybko sprawnie się rozprawi ze swoim przeciwnikiem na terenie Szpilki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ta....ciekawy jestem co szpilka bedzie po walce opowiadał. Walka w kazdym razie zapowiada sie świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja też. Niech wygra pewnie przed czasem nie dajàc sędziom możliwości punktowania Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a słyszeliście o tym że jest duże prawdopodobieństwo walki Zimnocha z Derekiem Chisora....o ole wygra tą walke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a słyszeliście o tym że jest duże prawdopodobieństwo walki Zimnocha z Derekiem Chisora....o ole wygra tą walke. Jak na razie to rozmowy są prowadzone między Wachem i Chisorą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a Wach nie ma jeszcze dyskwalifikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No różne widzę chodza słuchy. Derek moim zdaniem jeśli będzie w takiej formie jak w walce z Kliczką to będzie po Wachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Był taki motyw w tym tygodniu, że Krzysiek ma z Chisorą o tytuł EBU walczyć, ale według mnie za wcześnie. Może w przyszłym roku? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 miał 8 miesiecy dyskwalifikacji tlyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Był taki motyw w tym tygodniu, że Krzysiek ma z Chisorą o tytuł EBU walczyć, ale według mnie za wcześnie. Może w przyszłym roku?Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk Nie wiem z kąt masz takie wiadomości ale Chisora miał już pretendenta Arnold Gjergjaj który właśnie chyba wczoraj nabawił się kontuzji podczas treningu i musi pauzować wiec dotarła wstępna propozycja dla Wacha .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Proszę bardzo: Boxingnews.pl - Boks zawodowy, boks, bokser, Adamek, Michalczewski, Gołota, Włodarczyk - Zimnoch vs Chisora 30 listopada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Proszę bardzo: Boxingnews.pl - Boks zawodowy, boks, bokser, Adamek, Michalczewski, Gołota, Włodarczyk - Zimnoch vs Chisora 30 listopada? Nie czytaj brukowców .... Właśnie przed chwilą Mateusz Borek potwierdził ze prawdopodobnie 30 Listopada Chisora -Wach w Londynie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 macie jakiegoś linka do gali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 macie jakiegoś linka do gali? Przelacz z telewizji trwam na Polsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 nie każdy ma telewizor pod ręką ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- znalazłem, ale siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Zimnoch jest zestresowany tym zachowaniem przeciwnika i obelgami z trybun widać ze nie jest w stanie walczyć .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 on się nie powinien przejmować takimi sprawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ostatnia walka nic nie miała wspólnego z boksem jako dyscypliną sportową i te prostackie zachowanie części publiczności oraz Szpilki "pokazywanie fiuta do kamer " żenada :facepalm: ---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ---------- on się nie powinien przejmować takimi sprawami Powiedział na koniec że to jest tylko i wyłącznie jego wina bo nie boksował tylko się wciągnął w szarpaninę,ale powiem szczerze że nie dziwię się mu i tak długo znosił to wszystko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 obawiam się, że podobnie to będzie wyglądało jeśli dojdzie do waliki Szpilka-Zimnoch, Szpilka chyba boi się walczyć fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 macie jakiegoś linka do gali? Przelacz z telewizji trwam na Polsat :lol1::lol1: a ja powiem inaczej-ta walka pokazała, gdzie tak na prawdę jest Zimnoch, a nie, gdzie jest Bińkowski-powinien go skończyć w 3 rundzie, a jednak tak się nie stało-tłumaczenie, typu-chciałem go ukarać, jakoś do mnie nie przemawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi