wypsiu Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Adamka już nie ma, nie ma pracy nóg i nie już ta koordynacja.Pineska ładnie podziękował Adamkowi za promocje a TV i promotorzy zapłacili za występ wałek jakich mało .... Edytowane 9 Listopada 2014 przez wypsiu
TyBucu Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 No, i to bylo do przewidzenia. Trzeba promowac nowe talenty. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
Zymek1989 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Liczyłem na szpilę minimalnie...sprawdziło się. Niech młodzi przejmują pałeczkę i przynoszą zwycięstwa z yobcokrajowcami.
akjam Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Liczyłem na szpilę minimalnie...sprawdziło się. Niech młodzi przejmują pałeczkę i przynoszą zwycięstwa z yobcokrajowcami.
TyBucu Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 I jeszcze raz pablo, poklony w twoja strone Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
wypsiu Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Zaraz przenoszę się za wielką wodę tam jest boks dla prawdziwych mężczyzn a nie oglądam tu z wami jakieś popierdółki ...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) wypsiu kto tam walczy Edytowane 9 Listopada 2014 przez PABLO
Biszczan Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Jak to kto ? Hopkins - Kovaliev ! Zawiodłem się licząc, że Adamek wygra, ale w pewnym stopniu Sołdra i Sulęcki osłodzili gorycz porażki Adamka - tak jak Tomek napisał: Adamek ma już najlepsze lata za sobą. Najlepsi byli kibole Craksy : na hali ciemno a tu nagle wchodzi grupa kiludziesięciu koksów pozasłanianych i nagle wszystkie światła się zapalają ha ha ha W trakcie walki odpowiednio dopingowali pinezkę wołając np. "Szpilka cw*l, albo Wisła to stara k... http://postimg.org/image/6xgmekez1/ Edytowane 9 Listopada 2014 przez Biszczan
mech15 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Dobrze że walka wieczoru (Sołdra - Kostecki) była wcześniej bo nie dałbym rady wytrzymać całej tej gali. W sumie Cygan mnie zaskoczył bo nie wiedziałem że już jest na wolności i że będzie walczył.Się chłop nie zmienił, a może się pogorszyło Myślałem że się trochę ogarnie po tym wszystkim. Szkoda. najlepszy Borek: "Dawid zawsze chce ukraść show" w końcu to cygan :decayed: Aha, jeszcze express KO Syrowatki warte obejrzenia Edytowane 9 Listopada 2014 przez mech15
skrab Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 A mi lapik padl przez instalowanie jakiegos programu , ku@wa mac ,macie macie jakiegos linka zeby sobie obejrzec teraz?
shakal Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Jak ktoś chce to moge wrzucić całą walke na neta Adamek - Szpilka Wideo: 720x400 Czas trwania: 51 minut http://przeklej.org/file/zLgyhP/Walka.AVI.avi Edytowane 9 Listopada 2014 przez shakal
mech15 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 u mnie zasysa Wideo: 720x400Czas trwania: 51 minut http://przeklej.org/file/zLgyhP/Walka.AVI.avi Myślałem, że to walka Sołdra-Kostecki, a to wrzuciłeś Adamek-Szpilka --> DEL
shakal Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Myślałem ze o nią chodziłoWysłane z iPhone Edytowane 9 Listopada 2014 przez shakal
Biszczan Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Kovalev zdominował Hopkinsa szacun dla Aliena, ale z drugiej strony Sergey Kovlaev - nie chcę prorokować, ale ten facet zmiecie Stevensona, o ile ten zechce w ogóle z nim walczyć (brakujący pas ma właśnie Superman) Teraz przydałaby się walka z kimś z dwójki Pascal/Stevenson, a następnie ze zwycięzcą walki Głażewski-Brahmer (walka 6.12 o pas WBA). Ciekawe jak Fonfara by się zaprezentował w starciu z Rosjaninem ? Jest też pomysł żeby Kovalev zawalczył z Golovkinem albo Wardem w superśredniej.
domjenick Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 o której walka Kliczko Pulev? już wiem, polsat sport 20,30
skrab Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) o której walka Kliczko Pulev? już wiem, polsat sport 20,30 Dziś, da się obczaić na internecie gdzieś?. Edytowane 15 Listopada 2014 przez skrab
Rekomendowane odpowiedzi