Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Adamka już nie ma, nie ma pracy nóg i nie już ta koordynacja.Pineska ładnie podziękował Adamkowi za promocje a TV i promotorzy zapłacili za występ wałek jakich mało .... :naughty:

Edytowane przez wypsiu
  • Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No, i to bylo do przewidzenia. Trzeba promowac nowe talenty.

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Liczyłem na szpilę minimalnie...sprawdziło się. Niech młodzi przejmują pałeczkę i przynoszą zwycięstwa z yobcokrajowcami.

Opublikowano

Liczyłem na szpilę minimalnie...sprawdziło się. Niech młodzi przejmują pałeczkę i przynoszą zwycięstwa z yobcokrajowcami.

:good:

Opublikowano

I jeszcze raz pablo, poklony w twoja strone :notworthy:

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Zaraz przenoszę się za wielką wodę tam jest boks dla prawdziwych mężczyzn a nie oglądam tu z wami jakieś popierdółki ... :wink:

Opublikowano (edytowane)

wypsiu kto tam walczy :read:

Edytowane przez PABLO
Opublikowano (edytowane)

Jak to kto ? Hopkins - Kovaliev !

Zawiodłem się licząc, że Adamek wygra, ale w pewnym stopniu Sołdra i Sulęcki osłodzili gorycz porażki Adamka - tak jak Tomek napisał: Adamek ma już najlepsze lata za sobą.

Najlepsi byli kibole Craksy : na hali ciemno a tu nagle wchodzi grupa kiludziesięciu koksów pozasłanianych i nagle wszystkie światła się zapalają ha ha ha :)

W trakcie walki odpowiednio dopingowali pinezkę wołając np. "Szpilka cw*l, albo Wisła to stara k... :)

http://postimg.org/image/6xgmekez1/

Edytowane przez Biszczan
Opublikowano (edytowane)

Dobrze że walka wieczoru (Sołdra - Kostecki) była wcześniej bo nie dałbym rady wytrzymać całej tej gali. W sumie Cygan mnie zaskoczył bo nie wiedziałem że już jest na wolności i że będzie walczył.

Się chłop nie zmienił, a może się pogorszyło :kwasny: Myślałem że się trochę ogarnie po tym wszystkim. Szkoda.

najlepszy Borek: "Dawid zawsze chce ukraść show" w końcu to cygan :decayed: :decayed: :decayed:

Aha, jeszcze express KO Syrowatki warte obejrzenia
Edytowane przez mech15
Opublikowano

A mi lapik padl przez instalowanie jakiegos programu , ku@wa mac ,macie macie jakiegos linka zeby sobie obejrzec teraz?

Opublikowano

wrzuć, sam chętnie ściągne

Opublikowano

link 2 posty wyżej :wink:

Opublikowano

Nie chce sie pobrac ehhhhh

Opublikowano (edytowane)

Myślałem ze o nią chodziło

Wysłane z iPhone

Edytowane przez shakal
Opublikowano

To co?Nie wiesz co sciagasz?

Opublikowano

Kovalev zdominował Hopkinsa :) szacun dla Aliena, ale z drugiej strony Sergey Kovlaev - nie chcę prorokować, ale ten facet zmiecie Stevensona, o ile ten zechce w ogóle z nim walczyć (brakujący pas ma właśnie Superman) :) Teraz przydałaby się walka z kimś z dwójki Pascal/Stevenson, a następnie ze zwycięzcą walki Głażewski-Brahmer (walka 6.12 o pas WBA). Ciekawe jak Fonfara by się zaprezentował w starciu z Rosjaninem ? Jest też pomysł żeby Kovalev zawalczył z Golovkinem albo Wardem w superśredniej.

Opublikowano

o której walka Kliczko Pulev?

już wiem, polsat sport 20,30

Opublikowano (edytowane)

o której walka Kliczko Pulev?

już wiem, polsat sport 20,30

Dziś, da się obczaić na internecie gdzieś?.

Edytowane przez skrab