Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to nie jest tajemnica, że ta walka McBride'em jest tylko po to przed Kliczką, żeby nie zardzewieć. Sam Adamek przyznał, że dobierze prostego przeciwnika o wymiarach Wita/Włada, żeby się przyzwyczaić.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Przecież to nie jest tajemnica, że ta walka McBride'em jest tylko po to przed Kliczką, żeby nie zardzewieć. Sam Adamek przyznał, że dobierze prostego przeciwnika o wymiarach Wita/Włada, żeby się przyzwyczaić.

...już pisałem że McBrid nie ma nic wspólnego z braćmi Kliczko zero jakiegokolwiek podobieństwa, stylu walki poruszania się po ringu...itp a same wymiary McBrida to chyba w niczym Tomkowi nie pomogą przed walka z braćmi Kliczko ... :cool1:

A co do walki Adamka z któryms z braci to taka walka jest pod wielkim ....?

http://fight-clubs.pl/6191/kontrakt-bez-rewanzu-witalij-zamiast-wladimira-dla-hayea/

...jestem pewny jeśli któryś z Braci odbierze pas Haye- owi zakończą karier,od dawna o tym mówią że tylko im brakuje do kolekcji pas który posiada Haye.To wszystko potwierdza ten kontrakt Braci z Haye bez rewanżu.... :cool1:

Polskie media piszą że Tim Adamka ma kontrakt a nieoficjalnie się mówi że tylko umowę, która Bracia mogą w każdej chwili zerwać np...bo nabawił się kontuzji na sparingu lub z byle innego powodu,mam wrażenie że Tim Braci posłużył się Adamkiem jako marionetką którą zmusili Davida i musiał się w końcu zgodzić na walkę .... :gwizdanie:

pewnie w 2012 będziemy mieli walkę Adamek & David o wszystkie pasy Braci Kliczko... :naughty::kox:

Opublikowano

mam wrażenie że Tim Braci posłużył się Adamkiem jako marionetką którą zmusili Davida i musiał się w końcu zgodzić na walkę .... :gwizdanie

Od samego początku mam takie zdanie :good:
Opublikowano

O której dzisiaj Adamek wchodzi na ring ? :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Gala zaczyna się o 3.00 rano,Adamek powinie pojawić się na ringu 5-6 rano tak myślę... :mysli:

z tej gali najbardziej nie mogę się doczekać walki Morales vs Maidana będzie się działo ... :kox:

[br]Dopisany: Kwiecień 09, 2011, 20:10:10_________________________________________________ Mayweather nie przyjął propozycji 50 MLN $$$ gwarantowane gdzie jeszcze mógłby dostać kilka procent z transmisji za walkę z Pacquiao....

więc 7 maja mamy walkę Manny'ego Pacquiao. Mosley.... :naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Pakman to mistrz:) jego walki są najlepsze..

jeśli chodzi o Adamka to teraz jest to czas na zarabianie kasy a nie na walki o pas..

Opublikowano

No i zaczyna się. :kox:

Opublikowano

Jest szybkość, jest wytrzymałość, ale siły w ciosie brak... brawo Adamek.

Opublikowano

Zdecydowana wygrana na punkty. :good: Tłuścioch się mocno trzymał na nogach. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jest szybkość ale wielkie dziury w obronie ... :thumbdown: i ta szybkość jest tylko bardzo widoczna na tle człapiącej kupy tłuszczu.... :cool1:

jeśli Adamek próbuje zmienić tępo i styl skupia się na obronie to staje się celem statecznym i nawet taki jak dzisiaj McBrid był w stanie zamknąć go w narożniku,już w tym wieku nie da się przestawić zawodnika na nową technikę i widać te przejścia u Adamka....

co do siły ciosu to Adamka ciosy nie robią żadnego wrażenia na typowych ciężkich .... :cool1:

zostało mu tylko ucieczka po ringu i punktowanie.... :kwasny:

gala była za***ista a najbardziej muza między rundami disco polo.... :polew:

Opublikowano

Jest szybkość ale wielkie dziury w obronie ... :thumbdown: i ta szybkość jest tylko bardzo widoczna na tle człapiącej kupy tłuszczu.... :cool1:

jeśli Adamek próbuje zmienić tępo i styl skupia się na obronie to staje się celem statecznym i nawet taki jak dzisiaj McBrid był w stanie zamknąć go w narożniku,już w tym wieku nie da się przestawić zawodnika na nową technikę i widać te przejścia u Adamka....

co do siły ciosu to Adamka ciosy nie robią żadnego wrażenia na typowych ciężkich .... :cool1:

zostało mu tylko ucieczka po ringu i punktowanie.... :kwasny:

gala była za***ista a najbardziej muza między rundami disco polo.... :polew:

No disco było przednie! :naughty: :naughty:
Opublikowano
  • Autor

Polsat nie pokazał nawet urywków walki Morales vs Maidana i byłem zmuszony oglądać ubogą walkę naszego Adamka dla ubogiego społeczeństwa.... :decayed::naughty:

mam nadzieje że będzie jakaś powtórka.... :hi:

Opublikowano

walki Adamka w wadze ciężkiej będą tak właśnie wyglądały.. szybko i dużo ciosów...lecz bez nokautów..

jeśli chodzi o obronę i gardę..Adamek nigdy jej nie trzymał ..jest na tyle szybki że wyrabia się unikami

Opublikowano
  • Autor

jeśli chodzi o obronę i gardę..Adamek nigdy jej nie trzymał ..jest na tyle szybki że wyrabia się unikami

.... jak struś pędzi wiatr.... :nabijasie:

a tak na powarzenie jak dojdzie do walki i Adamek tak zawalczy z Vitkiem o pas mistrzowski to Vitek już wygrał, na pewno za takie bieganie po ringu nie przekona sędziów o wygranej bo mistrza jeszcze takiego jak Vitek trzeba naprawdę zlać .... :cool1:

a jak tego Tomasz nie zrobi to walka będzie taka jak ostatnio widzieliśmy Włodarczyka... :cool1:

Vitek w przeciwieństwie do Adamka nie musi podejmować żadnego ryzyka a Tomek jeśli chce spróbować wygrać musi zaryzykować i z tą watą w pięściach chyba wiele nie zdziała.... :gwizdanie:

obym się mylił .... :hi:

Opublikowano

kurcze, oglądałem to wszystko i mam wrażenie, że Adamek jednak nie pokazał wszystkiego, McBride dwukrotnie wyraźnie miał miękkie nogi w połowie walki, zawsze ratował go gong, później Adamek zwolnił i raczej nie było to zmęczenie

no i trochę niesmak pozostawia to potykanie się o własne nogi przy ucieczkach

Opublikowano

niedosyt... jakby zaatakował zdecydowanie wydaje mi się, że wygrałby przez nokaut, a tak czegoś nam brakuje po tej walce. Jeżeli chodzi o ciosy to zgadzam się z przedmówcami za słaby jak na wagę ciężką. Szybkość to duży plus, ale nad ciosem musi jeszcze popracować do walki z Kliczką

Opublikowano

dokładnie - niedosyt

Opublikowano

za słaby jak na wagę ciężką.

a czy Dawid Haye,pokonując Bałujewa-znokautował go? przecież to jest sport i ważne jest,że wygrał,sporo na punkty-ośmieszając przeciwnika,który pomimo potężnych warunków fizycznych-nie dał Mu rady,uciekając się do fauli,bo "uczciwie" nie miał szans...fakt-efektownie wygląda walka,kiedy jeden leży i nie może wstać,ale taki jest boks...nie zawsze ktoś pada od strzałów
Opublikowano

za słaby jak na wagę ciężką.

a czy Dawid Haye,pokonując Bałujewa-znokautował go? przecież to jest sport i ważne jest,że wygrał,sporo na punkty-ośmieszając przeciwnika,który pomimo potężnych warunków fizycznych-nie dał Mu rady,uciekając się do fauli,bo "uczciwie" nie miał szans...fakt-efektownie wygląda walka,kiedy jeden leży i nie może wstać,ale taki jest boks...nie zawsze ktoś pada od strzałów

Dom. Tu nie chodzi może o sam nokaut, ale o wyraźną przewagę nad przeciwnikiem. Haye w swojej walce był wyraźnie lepszy i wygrał, a niestety. Adamek (jeżeli wogóle dojdzie do walki, w co szczerze wątpię) będzie przez cały czas sp***dalał po ringu i szukał pojedynczych trafień, które po Kliczce będą spływać jak głaskanko kota, a u sędziów mogą dać pojedyncze punkty.

Nie lubię takiego boksu :thumbdown:

Opublikowano

...ale patrząc na to,co zrobił z "makbrajdem" dzisiejszej nocy-co można mu zarzucić-że nie umie boksować? :naughty::wink4: to samo będzie z Kliczką-tylko ten drugi nie rusza sie jak wóz z węglem i trafia w cel,a to może byc zagrożeniem dla Tomka :wink4: