Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powinni dawać Szpilce takich przeciwników :confused4: Wach dostał pastora=boksera-policjanta, ale koleś nie był ociężały jak ten murzyn i wytrwał dłużej żadne sapanie go nie powaliło :decayed:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Co do Szpilki to on na razie walczy jak chłopek po festynie...zero obrony i bardzo jeszcze słaba techniki tyle tylko że jest młody i silny.

Media trochę go za szybko promują i robią z niego wybitnego pięściarza,aby nie było tak jak z Adamkiem... :cool1:

Majewskiego jest szkoda ale moim zdaniem nie powinie się zgodzić na zmianę zawodnika trzy dni przed walką i jeszcze na takiego jak Torres (21 (19 ko's) + 5 + 0 = 26) rozumiem jeśli w rezerwie wychodzi jakiś kelner... :cool1:

Joe Frazier nie żyje

Opublikowano

Widzialem to dzis . Przy okazji obejrzalem obie walki z Alim :good:

Opublikowano

Andrew wraca na ring ,teraz będzie boksował dwoma rękoma . Ponoć od 1999 roku lewa ręka nie była sprawa po wypadku samochodowym.

Opublikowano

Andrew wraca na ring ,teraz będzie boksował dwoma rękoma . Ponoć od 1999 roku lewa ręka nie była sprawa po wypadku samochodowym.

już mi go szkoda- ale z tą ręką to jakaś masakryczna głupota jest- jaki bokser walczy z niesprawną ręką? nauczył się wyprowadzać cios po prostu a nie jakieś bajki opowiadają (z resztą teraz to nawet trzy sprawne ręce nie pomogą mu wygrać żadnej walki)
Opublikowano
  • Autor

już mi go szkoda- ale z tą ręką to jakaś masakryczna głupota jest- jaki bokser walczy z niesprawną ręką? nauczył się wyprowadzać cios po prostu a nie jakieś bajki opowiadają (z resztą teraz to nawet trzy sprawne ręce nie pomogą mu wygrać żadnej walki)

:facepalm:

wystarczy się trochę interesować karierą sportowca i później można go oceniać,no ale czego można się spodziewać polski naród lubi krytykować i narzekać.... :cool1:

od wypadku Gołoty po każdej jego walce lewa ręką własnie tak wyglądała.... :cool1:

http://www.sportfan.pl/artykul/5054/spuchnieta-i-posiniaczona-zobacz-reke-goloty-mocne/0

http://www.golota.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=205

Opublikowano

Do Andrzeja mam najwiekszy sentyment , na walki wstawalem na Adamka nie wstaje :tongue4: ANDREW!!! :decayed:

Opublikowano

Wierzę w to że Andrew jeszcze coś pokaże i nas zaskoczy. Który z polskich bokserów zaszedł tak daleko i tyle razy walczył o tytuł mistrza świata ???

Opublikowano

Już od dłuższego czasu wiadomo, że Andrew wraca!:) czekamy na pojedynek, tylko z kim? Plotki głoszą, że Solis miałby walczyć z Andrzejem, ale to pewnie bzdury na resorach :decayed:. Kilka pojedynków ze stopniowo lepszymi przeciwnikami i walka o tytuł byłaby czymś fantastycznym :) ... No i kolejna nieprzespana noc :wink4:

Opublikowano

Ja bym chcial rewanzu z Adamkiem ale ...niech Andrew popracuje nad szybkoscia , bo inaczej znow bedzie knockdown

Opublikowano
  • Autor

W nocy z soboty na niedzielę będzie wielkie bombardowanie i pokaz boksu .... :kox:

Juanem Manuelem Marquez - Manny Pacquiao

Opublikowano

Wynik z gory znany... ja czekam na walke Moneya z Pacmanem .

Opublikowano
  • Autor

Wynik z gory znany... ja czekam na walke Moneya z Pacmanem .

no nie byłbym taki pewien ... :cool1:

pierwsza ich walka zakończyła się remisem i słusznym ... :cool1:

następną walkę Marquez z Mannym Pacquiao przegrał ale tylko oczami sędziów bo wielu specjalistów, komentatorów i widzów uznało ten wynik za kontrowersyjny... :hi:

chyba chodzi Ci o walkę Moneta z Pacmanem

jeśli chodzi o Mayweathera to jest jednym z najlepszych pięściarzy na świecie ale jego styl walki jest jaki jest, dużo fauluje i klinczuje można by powiedzieć nie ważne jak walczy ale skutecznie i wygrywa... :cool1:

sam Pacquiao powiedział że woli walczyć z takimi zawodnikami jak Marquez bo on walczy i podobna była wypowiedz na ten temat Marqueza

Opublikowano

Marquez wygra! :wink4:, nie przepadam za Pacquiao, ale jestem pełen podziwu tego co prezentuje w ringu. Jego umiejętności są na takim poziomie, że tylko Mayweather miałby z nim szanse. Clottey za bardzo się bronił, a De la Hoya nie był przygotowany i zrzucanie wagi odbiło się w pojedynku na nim z Mannym... Gołota gdyby nie wniosł do ringu tak dużej wagi to mógł pokonać Adamka wtedy...

Opublikowano
  • Autor

W sobotę mamy jeszcze polską gale Paweł Kołodziej z Mauro Adrian Ordiales, o pas WBA International

16 listopada zobaczymy walkę młodego 21 letniego Saula Alvareza z bilansem (38-0-1, 28 KO) uwielbiam tego chłopaka skromny nie pajacuje i robi to co do niego należy,jego promotor to sam Oscar Delahoya gdzie zapowiada że to będzie prawdziwy złoty chłopak..... :naughty:

3 grudnia czeka nas dobre widowisko ... :kox:

Opublikowano

W sobotę mamy jeszcze polską gale Paweł Kołodziej z Mauro Adrian Ordiales, o pas WBA International

16 listopada zobaczymy walkę młodego 21 letniego Saula Alvareza z bilansem (38-0-1, 28 KO) uwielbiam tego chłopaka skromny nie pajacuje i robi to co do niego należy,jego promotor to sam Oscar Delahoya gdzie zapowiada że to będzie prawdziwy złoty chłopak..... :naughty:

3 grudnia czeka nas dobre widowisko ... :kox:

:good:

Opublikowano

O. :good:

Dobrze, że napisałeś, bo nie wiedziałem, a Kołodziej bardzo lubię :decayed:

Będzie na jakimś POlsacie Sport, czy cóś ?

Opublikowano

tak :wink4:
Opublikowano

tak :wink4:

POzwól mi się rozleniwić do końca i podaj godzinę :naughty: