Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie-powinien być remis,ze wskazaniem na Marqueza, wiadomo, że tytuł wciąż miał by Pac man, ale szykowała by się kolejna ich walka...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marquez był lepszy! Musi dojść do walki Pacquiao z Mayweatherem!

Opublikowano
  • Autor

Musi dojść do walki Pacquiao z Mayweatherem!

...i dla tego mamy wynik tej walki jaki mamy :cool1:

Pacquiao nie mógł tej walki przegrać ani zremisować bo menadżerowie wiedzą że walka z Mayweatherem to są do zarobienia ogromne pieniądze może nawet największe w historii boksu ... :cool1:

Marquez chciał aby ta walka była bez wnoszenia pasów do ringu chodziło mu tylko o to że Pacquiao nie jest najlepszy bo nie jest w stanie go pokonać i to udowodnił.

Marquez dostał 8 mil.$ i jakiś procent z transmisji a Pacquiao 22 mil.$

W rankingach jest zapisane że Pacquiao pokonał dwa razy Marqueza a w pamięci wszystkich specjalistów,komentatorów i widzów że Pacquiao nigdy nie zdołał pokonać Marqueza...amen.

Opublikowano

ja myślę, że skuteczność Ich dwóch jest na podobnym poziomie i dlatego zawsze będą takie werdykty sędziów, podczas walk z Ich udziałem...

Opublikowano
  • Autor

ja myślę, że skuteczność Ich dwóch jest na podobnym poziomie i dlatego zawsze będą takie werdykty sędziów, podczas walk z Ich udziałem...

Nie Dominik ...takie werdykty są bo na walkach Pacquiao jest ogromna kasa.

Zobaczycie że kiedyś po zakończeniu kariery Pacquiao powie że nie był w stanie pokonać Marquez i że w dwóch ich ostatnich walkach punktowanie było niesprawiedliwe... :cool1:

Po wczorajszej walce kibice wygwizdali Pacquiao i skandowali ... Marquez Marquez i w tym przypadku chyba lepiej wyglądałby remiz oczywiście dla popularności Pacquiao.

Opublikowano

Nie Dominik ...takie werdykty są bo na walkach Pacquiao jest ogromna kasa.

Zobaczycie że kiedyś po zakończeniu kariery Pacquiao powie że nie był w stanie pokonać Marquez i że w dwóch ich ostatnich walkach punktowanie było niesprawiedliwe... :cool1:

Po wczorajszej walce kibice wygwizdali Pacquiao i skandowali ... Marquez Marquez i w tym przypadku chyba lepiej wyglądałby remiz oczywiście dla popularności Pacquiao.

Święte słowa!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no i wygrana Diablo :good:

Opublikowano

Ale Diablo ma jebnięcie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Było zagrożenie że Diablo przegra tą walkę ale jednak ten jego lewy sierpowy jest bardzo ciężki ... :good:[br]Dopisany: Listopad 30, 2011, 14:12:25_________________________________________________Diablo złamał mu nosa i szczękę ... :kwasny:

Opublikowano

Piekna walka Diablo :kox: Jak dla mnie najlepszy Polski bokser :good:

Opublikowano

Powtórka gali leci na Polsacie

Opublikowano

Fajnie, że wygrał, ale...Dajcie mu mocnego przeciwnika, koniec z kelnerami jeśli chce coś naprawdę osiągnąć. Z Huckiem już tak łatwo nie będzie. Z Greenem miał szczęście bo w 5 rundzie spokojnie mógł się zakończyć pojedynek.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o walkę z Huckiem to promotor Włodarczyka już od dawna próbował coś takiego zorganizować ale Helmutom zawsze coś nie pasuje i nigdy nie zgodzą się na walkę poza granicami DE i tego chyba nie trzeba tłumaczyć... :cool1:

Trener Marco Hucka obawia się takiej walki bo wie że Diabla bardzo mocno bije i wystarczy jeden cios i jest po walce gdzie jego pupilek może mieć problemy do pozbierania się.

Trener Wagner własnie w podobny sposób stracił swojego słynnego Króla Abrahama i teraz dla Marco dobiera bardzo ostrożnie przeciwników i Diablo byłby bardzo złym wyborem ... :cool1:

Opublikowano

Jeśli chodzi o walkę z Huckiem to promotor Włodarczyka już od dawna próbował coś takiego zorganizować ale Helmutom zawsze coś nie pasuje i nigdy nie zgodzą się na walkę poza granicami DE i tego chyba nie trzeba tłumaczyć... :cool1:

Trener Marco Hucka obawia się takiej walki bo wie że Diabla bardzo mocno bije i wystarczy jeden cios i jest po walce gdzie jego pupilek może mieć problemy do pozbierania się.

Trener Wagner własnie w podobny sposób stracił swojego słynnego Króla Abrahama i teraz dla Marco dobiera bardzo ostrożnie przeciwników i Diablo byłby bardzo złym wyborem ... :cool1:

to Artur Abraham z kim przegrał :mysli:
Opublikowano
  • Autor

1. Andre Dirrellem ( przez dyskwalifikację) w tym przypadku Abraham nie dawał sobie rady i zachował się bardzo nie sportowo... :thumbdown:

Andre zakończył karierę gdzie doznał poważnych urazów głowy(prawdopodobnie wraca do zdrowia i jeszcze się pokarze na ringu )

....Ward nie dal żadnych szans Abrahamowi... :cool1:

2.http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Ward-nie-dal-szans-Abrahamowi,wid,13409029,wiadomosc.html

A słynna COBRA go upokorzyła ... :cool1:

3.http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Froch-upokorzyl-Abrahama,wid,12894108,wiadomosc.html

Odnoszę wrażenie że jeśli Houck wyjedzie z DE gdzieś walczyć to czeka go to samo .... :cool1:

[br]Dopisany: Grudzień 01, 2011, 12:18:48_________________________________________________ Własnie się zaczęła gala w Wawie Dawid Kostecki - Byron Mitchell

Gala w Helsinkach Powietkin Boswell

Robert Helenius - Dereck Chisora

A o 3:00 rano gala w Nowym Jorku

Paweł Wolak - Delvin Rodriguez

Miguel Angel Cotto - Antonio Margarito.... :kox:

Opublikowano

ja czekam na walkę Diablo vs Masternak :tongue4:

Opublikowano

jak wynik Cotto-Margarito?

Opublikowano
  • Autor

jak wynik Cotto-Margarito?

Cotto zwyciężył przez techniczny nokaut walka została przerwana z powodu kontuzji oka Margarito ... :hi:

Szkoda mi bardzo Wolaka dawał z siebie wszystko ale Rodriguez był lepszy i przerwał marzenie Pawła o walce i pas mistrza świata WBA z Cotto ... :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Własnie to zobaczyłem TRAGEDIA :(

i wygląda na to że chyba po ciosie na wątrobę ... :kwasny:

Paweł Wolak ogłosił że przechodzi na emeryturę i ma racje bo on toczył bardzo ciężkie walki ... :cool1:

[br]Dopisany: Grudzień 08, 2011, 22:26:19_________________________________________________Dzisiaj w nocy walka : Amir Khan - Lamont Peterson

gala się zaczyna o 3:00 rano