Opublikowano 14 Października 200916 l proponuję zmianę nazwy tematu na: "Poziek: kogo bym wy***ał - co wy na to?" no kurde nie pierdziel, że nie zasadziłbyś brunety :tongue4:
Opublikowano 14 Października 200916 l proponuję zmianę nazwy tematu na: "Poziek: kogo bym wy***ał - co wy na to?" no kurde nie pierdziel, że nie zasadziłbyś brunety :tongue4: ale tylko paluszkiem....buahahahahahaha :polew: :polew: - pamietasz ??!!
Opublikowano 14 Października 200916 l ale tylko paluszkiem....buahahahahahaha :polew: :polew: - pamietasz ??!! klasyk [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:45_________________________________________________ Poziu można zrobić stylistyczny błąd brunete czy brunet z takimi pytaniami to do Tszczenia
Opublikowano 14 Października 200916 l Turbodymoman zawstydził moderatorów i zamknął ten erotyczny wątek przed nimi http://www.koniecpzpn.pl/
Opublikowano 14 Października 200916 l z takimi pytaniami to do Tszczenia No cos w Pile tak podpadal troche :gwizdanie:
Opublikowano 14 Października 200916 l to w koncu jaki wynik byl-bo nie wiem,nie moglem zobaczyc tej fascynujacej walki o honor?
Opublikowano 14 Października 200916 l 1:0 - oczywiście nie dla nas Poziek gdzie jesteś? co znowu ruchasz?
Opublikowano 14 Października 200916 l co znowu ruchasz? ...pewnie jakas fajna czarnule... [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 00:34_________________________________________________ 1:0 - oczywiście nie dla nas ...c**j by ich trafił....
Opublikowano 14 Października 200916 l nie wiem czy fajne bo patrząc co on ostatnia pisał na temat siatkarek to wdaje mi się że bardziej coś w stylu "byle było"
Opublikowano 15 Października 200916 l Oj narzekacie.Ważne , że wogóle strzelili gola.A , że był to samobój to nic.Nic się nie stało , patałachy nic się nie stało
Opublikowano 15 Października 200916 l 1:0 - oczywiście nie dla nas nie dla nas?? przeciez nasi strzelili :polew:
Opublikowano 15 Października 200916 l tekst z RadioZet: "mamy wiadomość dla rodziców Seweryna udał Wam się chłopak" padłem
Opublikowano 15 Października 200916 l Jednak wierzę, że będzie lepiej. Coś pękło i nic nie idzie, czasami tak bywa. Przecież były też zwycięstwa, a wtedy śpiewaliśmy do rana, głowa piwem płynęła... Nic prostszego kopać leżącego, pamiętajmy jednak, że chłopaki biegają z orłem na piersi... Pieprzyć PZPN i panią Zielińską... Jeszcze ściany się zatrzęsą od naszych wiwatów... :good: :good:
Opublikowano 15 Października 200916 l po co ta dyskusja? po co dyskutować o czymś co nie zasługuje na zdawkowy komentarz nawet?
Opublikowano 15 Października 200916 l posade trenera powinien objac ktos,komu zalezy na wynikach,a nie pieniadzach za nie i zajecie miejsca w pierwszym skladzie druzyny narodowej ,powinien zajac ktos,komu zalezy na tym, by pisano o nim w gazetach za to, jak gra,a nie za to ile zarabia za gre-ku***a kiedys pilkarze z reprezentacji pracowali w kopalniach i bylo dobrze ,a teraz palma im odjebala i jeszcze stawiaja warunki-to powinno byc za darmo!!!!! dla Kraju...dla Kibicow...a nie dla ilosci zer po przecinku na koncie...
Opublikowano 15 Października 200916 l Eee tam gadacie. Powinni za wygrane dostawać kupę siana, a za przegrane płacić. Wtedy by się szybko nauczyli, do której bramki trzeba celować. Dzięki Bogu też wolałem oglądać dupki na Polwsadzie
Opublikowano 15 Października 200916 l właśnie rozmawiam z siostrą i mówi ze w Niemczech w wiadomościach się śmieją z polaków że umożliwili Słowacji pierwszy wyjazd na mundial i to Polacy zrobili w taki sposób [br]Dopisany: 15 Październik 2009, 21:31_________________________________________________o a tu Majewski ale Szymon http://wiadomosci.onet.pl/5588724,3,1,1,relacjetv.html opis z gg co gorsze ? zima w październiku czy Lato w PZPNie ? odp, lato w pzpnie sieje gorsze spustoszenie :gwizdanie: