pilus16 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam! Kupiłem sobie sterownik centralnego z dwoma kluczykami i nie wiem jak go podłączyć. Szukałem na forum ale znalazłem tylko podłączenie pod deską rozdzielczą, a mnie interesuje podłączenie z tyłu auta pod pompkę centralnego. Podłączyłem tylko zasilanie i kierunki a resztę nie wiem do czego podłączyć. Wrzucę schemat jaki maiłem w pudełku, a do was prośba żebyście podali mi który kabelek do którego najlepiej kolor ze schematu i kolor w samochodzie, i do jakiej kostki. Audi A4 Avant 97r. mam trzy kostki przy pompce. Proszę o szybką pomoc Pozdrawiam Rafał
1peter Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Niewiem dlaczego ? ale wszedzie montuja pod deska a ty sie uparles z tylu . Dlatego ten problem masz. Ja tez zakupilem i dalem do warsztatu zamontowac / zamontowali mi pod deska ,czas pracy 0,30 min =koszta 50 zl.
pilus16 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 A może chce się nauczyć samemu a nie jechać do kogoś żeby mi zamontował. Wolę mieć tą przyjemność i pogrzebać sobie przy autku samemu.
1peter Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Chodzi mi dlaczego tez niemontujesz z przodu jak inni. Bo widze ze uparles sie z tylu montowac.
pilus16 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Ponieważ miałem z tyłu auta stary a od niego idzie tylko 5 kabli. Z przodu nie chcę pruć kabli
1peter Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A kolory niepasuja ze starego z nowym?
pilus16 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 tylko pasowały kierunki i zasilanie
Pretor Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Nie wiem czy uda Ci się to podłączyć z tyłu auta. Jak zmienisz zdanie to daj znać to Ci pomogę podłączyć z przodu auta. Dwa miesiące temu sam sobie zakładałem alarm z centralnym i domykaniem szyb tak, że coś tam jeszcze pamiętam.
pilus16 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Jeśli tak mówicie tu chyba jednak podłączę z przodu auta. Tylko prosiłbym konkretnie który kabel z tego schematu do którego w kostce no i kolory. a i powiedzcie mi po co są te trzy kable od otwierania i zamykania? Wszystkie mam podłączyć?
ic3ek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Kolego, jeli sie nie znasz to nawet nie zaczynaj podczac tego samem. Jeli masz wiedze elektryczna w gowie to miernik w reke i sobie poszukasz wszystkich kabli nad nogami kierowcy. Tak kazdy by chcial, "podajcie kable ktory dokadnie do ktorego" A4 roznia sie kolorami kabli Ale moge podpowiedziec ze wszystko znajdziesz nad nogami kierowcy. Centralny "st. minusem" w zlaczce po prawej stronie nog" kierunki to samo krancowki dzwi to samo A pozatym malo szukales bo na forum bo jest nawet z zdjeciami opis jak podlaczyc.
pilus16 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Już sobie podłączyłem z tyłu auta. Dzięki za odpowiedzi
mstan Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam No widzisz teraz możesz powiedzieć że się czegoś nauczyłeś,a nie zrobiłeś to co podpowiedzieli Ci inni. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi