Lewy256 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 musialbym poszperac Z góry Dzieki za odp. i fatyge.
ALBINEK Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Na ten temat pisał coś Jaro 4444 w wątku o zbiorowym pozwie przeciwko Audi,ale nie pamiętam na której stronie a jest ich tam troche.
Lewy256 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Na ten temat pisał coś Jaro 4444 w wątku o zbiorowym pozwie przeciwko Audi,ale nie pamiętam na której stronie a jest ich tam troche. na szybcika to przejżałem i już wiem jak ustawic wałki wyrównoważające (chodzi o wyciecie na jednym z wałków od strony skrzyni biegów). tylko niemoge poszukac jasnego opisu jak zblokowac wal... Dzieki Albinek za naprowadzenie. spokojnie Prześledze temat Jaro 4444 jeszcze raz może coś przeoczyłem...
turdzi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 o ile sie nie myle jest do tego specialne uchwyt
Lewy256 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 zgadza sie [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 21:41_________________________________________________Blokade wału też znalazłem w opisie podanym przez Musashi w podobnym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bpw_pompa_olejowa_lancuszek_kola_zebatego_problem-t53749.30.html
rakud29 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 panowie moze ktos powie ile taka wymiana z robocizna kosztuje w serwisie chodzi mi o wymiane kola zebatego lancuszka zabieraka i napinacz
Musashi Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 powyzej 700 PLN, od tej kwoty kosztuja operacje wymagajace, odsuniecia pasa przedniego.
Ghostrider Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Musashi masz może taką instrukcję (razem z obrazkami) jak podałeś w tym wątku b7_bpw_pompa_olejowa_lancuszek_kola_zebatego_problem tyle, że dla wałków napędzanych łańcuszkiem bo domyślam się że w tym przypadku także trzeba odpowiednio ustawić wał oraz wałkii dopiero zakłądać łańcuszek ale moge się mylic Pozdrawiam
Ghostrider Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 mam A czy mógłbyś ewentualnie ją umieścić w tym topiku lub u mnie w topiku: b7_blb_niestety_kolejny_przypadek_cisnienia Będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam Borys
Rekomendowane odpowiedzi