madziulla Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Cześć Chłopaki, mam pewien problem z moją audiczką...od pewnego czasu nie chce mi odpalać.Jak przekręce kluczyk to przez 2 sekundy kręci a potem wydaje z siebie dziwny dzwięk( niw jwst to zgrzyt tylko takie "łuuuu"). Jak myślicie co to może być?Dodam , że aku mam nowy.
grippen Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 ale samochód ci odpala czy nie chce zapalić
truckmaniac Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Odniosłem wrażenie jakby problem leżał po stronie rozrusznika? Ciężko jednak wróżyć z fusów
domjenick Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 dobrze by bylo nagrac krotki filmik i wrzucic na youtube,wez jakis aparat lub kamerke,bo telefonem kiepska jakosc obrazu ,jak i dzwieku-wtedy cos pomyslimy...
madziulla Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 odpala ale dopiero za 2 lub trzecim razem. dzieje się tak dopiero od 2 dni. może to być bendix?
krzyniek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 jeśli to bendix się zawiesza to powinnaś słyszeć po przekręceniu kluczyka jak prasuje sam rozrusznik a silnikiem nie kręci
truckmaniac Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 właśnie o bendixie myślałem. Bynajmniej to łuuuuuuuuuuuuuuu tak mi wygladało. Jak już pisałem. Za mało danych. Posłuchaj rady Dominika. Będzie wszystkim łatwiej
mechanicalbrother Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Ja też stawiam na zespół sprzęgający rozrusznika - bendix.
Rekomendowane odpowiedzi