Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Problem z Maską??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem że na masce samochodu pojawiło się załamanie na wzór "osłony górnej silnika"

Nie wiem co to mogło spowodować??

Pozdrawiam

Opublikowano

może masz uszkodzona zerwana poduszkę pod silnikiem i uderzył on od spodu w maskę i zrobił ślad ???? :mysli:

Opublikowano

Poduszka na tyle uszkodzona, że silnik w maskę wali? Podczas jazdy to by takie efekty były,że :shocked: Moim zdaniem to ci ktoś dupskiem na maskę usiadł z rozpędu :naughty:

Opublikowano

hehe nie no nikogo nie potrąciłem,

4 dni później po Wymianie rozrządu zauważyłem że coś nie tak.

Samochód stał 3 dni u mechanika.

hmmm :mysli:

Opublikowano

może zostawili jakieś klucze lub nie założyli dobrze osłony silnika i trzasneli maską u mechanika?

Opublikowano

[...]

Samochód stał 3 dni u mechanika.

hmmm :mysli:

może zostawili jakieś klucze lub nie założyli dobrze osłony silnika i trzasneli maską u mechanika?

No mogło tak być... I zostaw tu swojego furacza u mechanika... :wallbash:

Gdyby tak rzeczywiście się stało to już raczej nic od niego nie wyciągniesz? :mysli: Pewnie się do tego nie przyznają... :kwasny:

Opublikowano

Wydałem u nich 5700zł brutto...

Raczej nie wywalczę nowej maski u nich , tylko dziwne ze zarysy pojawiały się z czasem lepiej widoczne

Przyjadę na spot Warszawski we wtorek :)

O której i gdzie ;>

Czy można tą maskę jakoś wyklepać?

Czy nowa?

Pzdr

Opublikowano

Masz fotki? Wrzuć to może ktoś coś powie na temat klepania, etc. :good: Nie wiem czy nie ma tam podwójnej blachy? Nie pamiętam. Gdyby tak było to trochę trudniejsze zadanie. :mysli:

Opublikowano

No masara na potęgę! Swoją drogą to mógłbyś zrobić tam akcję w tym zakładzie gdzie zostawiłeś samochód bo z tego co mówisz to raczej tam Ci to zrobili na 100%. :kwasny:

Nie zapomnij o fotkach. :good:

Opublikowano

Idź do tego warsztatu i powiedz, że masz maskę do wyklepania :polew: :polew:

Opublikowano

Idź do tego warsztatu i powiedz, że masz maskę do wyklepania :polew: :polew:

Ale już w tej cenie 5700... :wink4:
Opublikowano

Wyjaśniono ale to nie warsztat. Jakaś dzi...ka usiadła mi w nocy na masce i się wgniotła a że wiem kto był mam już nową maskę :D:) pzdr można zamknąć

Opublikowano

Poduszka na tyle uszkodzona, że silnik w maskę wali? Podczas jazdy to by takie efekty były,że :shocked: Moim zdaniem to ci ktoś dupskiem na maskę usiadł z rozpędu :naughty:

Wyjaśniono ale to nie warsztat. Jakaś dzi...ka usiadła mi w nocy na masce i się wgniotła a że wiem kto był mam już nową maskę :D:) pzdr można zamknąć

wiesz już o co mi chodziło :naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...