wyder Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam, zauważyłem że na masce samochodu pojawiło się załamanie na wzór "osłony górnej silnika" Nie wiem co to mogło spowodować?? Pozdrawiam
yaboo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 może masz uszkodzona zerwana poduszkę pod silnikiem i uderzył on od spodu w maskę i zrobił ślad ????
wyder Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 No ale mam tam wygłuszenie ;/ Jak sprawdzić poduszkę?
iwadrian Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Poduszka na tyle uszkodzona, że silnik w maskę wali? Podczas jazdy to by takie efekty były,że Moim zdaniem to ci ktoś dupskiem na maskę usiadł z rozpędu
wyder Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 hehe nie no nikogo nie potrąciłem, 4 dni później po Wymianie rozrządu zauważyłem że coś nie tak. Samochód stał 3 dni u mechanika. hmmm
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 może zostawili jakieś klucze lub nie założyli dobrze osłony silnika i trzasneli maską u mechanika?
akjam Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 [...] Samochód stał 3 dni u mechanika. hmmm może zostawili jakieś klucze lub nie założyli dobrze osłony silnika i trzasneli maską u mechanika? No mogło tak być... I zostaw tu swojego furacza u mechanika... Gdyby tak rzeczywiście się stało to już raczej nic od niego nie wyciągniesz? Pewnie się do tego nie przyznają...
wyder Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Wydałem u nich 5700zł brutto... Raczej nie wywalczę nowej maski u nich , tylko dziwne ze zarysy pojawiały się z czasem lepiej widoczne Przyjadę na spot Warszawski we wtorek O której i gdzie ;> Czy można tą maskę jakoś wyklepać? Czy nowa? Pzdr
akjam Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Masz fotki? Wrzuć to może ktoś coś powie na temat klepania, etc. Nie wiem czy nie ma tam podwójnej blachy? Nie pamiętam. Gdyby tak było to trochę trudniejsze zadanie.
wyder Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Jutro wrzucę fotki. ) ale masakra ;/
akjam Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 No masara na potęgę! Swoją drogą to mógłbyś zrobić tam akcję w tym zakładzie gdzie zostawiłeś samochód bo z tego co mówisz to raczej tam Ci to zrobili na 100%. Nie zapomnij o fotkach.
Yelo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Idź do tego warsztatu i powiedz, że masz maskę do wyklepania :polew:
akjam Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Idź do tego warsztatu i powiedz, że masz maskę do wyklepania :polew: Ale już w tej cenie 5700...
wyder Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Wyjaśniono ale to nie warsztat. Jakaś dzi...ka usiadła mi w nocy na masce i się wgniotła a że wiem kto był mam już nową maskę pzdr można zamknąć
Gość jonny Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Musiała sporo ważyć..zdzirka
iwadrian Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Poduszka na tyle uszkodzona, że silnik w maskę wali? Podczas jazdy to by takie efekty były,że Moim zdaniem to ci ktoś dupskiem na maskę usiadł z rozpędu Wyjaśniono ale to nie warsztat. Jakaś dzi...ka usiadła mi w nocy na masce i się wgniotła a że wiem kto był mam już nową maskę pzdr można zamknąć wiesz już o co mi chodziło
wyder Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 wiem ale nikogo jeszcze nie potrąciłem tylko na klapie tylnej posuwałem panienkę
Rekomendowane odpowiedzi