Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Moduł komfortowych kierunkowskazów i doświetlenia zakrętu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mój moduł ładnie ściemnia lub zapala albo działa 0/1.

Do świateł mijania można dołączyć, ale wtedy w opcji full opcja doświetlania zakrętów nie będzie działała, komfortowe kierunki działać będą i doświetlanie dojścia do samochodu też :decayed:

Opublikowano

Ja byl bym za modułem doświetlania dojścia do domu ale nie mam w moim furaczu alarmu i nie wiem pod co to podłączyć.

Ktos mnie nakieruje co i gdzie poszukac bo bym sie pobawił z podłączeniem tego modułu.

Aha i rozumiem ze moduł działa w nocy i w dzień bo chyba byłby potrzebny zmierzchowy co by to działało tylko wieczorem?

Opublikowano
  • Autor

Moduł nie ma czujnika zmierzchowego.

Musisz znaleźć przewód który odpowiada za zamykanie i otwieranie centralnego zamka.

Opublikowano

a ja polece innego producenta pozdro

linki nizej

mam i jestem z tego zadowolony

http://www.cubeelectronics.com/ster.php

oraz abl fajna sprawa :)

http://www.cubeelectronics.com/abl.php

allegro:

http://allegro.pl/item940022481_doswietlanie_zakretow_w_twoim_aucie_film_hit.html

Opublikowano
  • Autor

O tym producencie temat był już poruszony i jego moduły strasznie się przegrzewały dlatego nie zamontował obudowy (słowa producenta).

Opublikowano

Witam.

A jak by wyglądała sprawa z montażem? Da rade to zrobić w wawie? No i jaka kasa? :gwizdanie:

A chciałbym doświetlanie zakrętów i odprowadzanie do domku... Jaka cena takiego modułu?

Komfortowe kierunki już mam w standardzie... ori :) - Super sprawa :)

aha, no i a4 b6 bez alarmu - tylko centralny ze scyzoryka...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam.

A jak by wyglądała sprawa z montażem? Da rade to zrobić w wawie? No i jaka kasa? :gwizdanie:

A chciałbym doświetlanie zakrętów i odprowadzanie do domku... Jaka cena takiego modułu?

Komfortowe kierunki już mam w standardzie... ori :) - Super sprawa :)

aha, no i a4 b6 bez alarmu - tylko centralny ze scyzoryka...

podłączam się do pytania - jestem zainteresowany

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że montaż w 100zł by się zmieścił :cool1:

Opublikowano

a czy modul z samym doswietlaniem ?? bo komfortowe kierunkowskazy mam w serii ;)

Opublikowano
  • Autor

Moduł może być w różnych konfiguracjach.

Np:

kierunki + doświetlanie

kierunki + leaving home

doświetlanie + leaving home

itd

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Moduł może być w różnych konfiguracjach.

Np:

kierunki + doświetlanie

kierunki + leaving home

doświetlanie + leaving home

itd

a samo leaving home da rade ... ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

da :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

montowal juz ktos coming home w modelu b6 :mysli:

Opublikowano

ale bajer :shocked:

Opublikowano

A mam takie pytanko, posiadam funkcje komfort ale ta funkcja dotyczy domykania szyb z kluczyka i szyberdachu. Kupilem centralke ktora zamyka szybki i szyber po uzbrojeniu alarmu i zamknieciu auta z pilota. Jest tam przekaznik 30 A. Czy do tej centralki moge podlaczyc takze halogeny?? Czas impulsu podawanego z centralki na zamykanie szybek to bodajze 20 sekund. Tak wiec teoretycznie mozna by bylo podlaczyc, pytanie tylko czy wytrzyma. A jesli tak to dzialalo by to tylko w jedna strone, bo funkcja komfort zamyka szybki, wiec i wtedy swiecily by halogeny, natomiast przy rozbrajaniu alarmu (otwierania auta z pilota) funkcja komfort nie dziala to i halogeny by nie dzialaly. Jednak w alarmie mam opcje ze jak nacisne przycisk "otworz" i go przytrzymam, alarm sie rozbroi, auto otworzy, awaryjne migna dwa razy, po czym swieca sie tak dlugo az nie otworze auta. Gasna w momencie otwarcia auta lub jak nie otworze go przez 30 sekund alarm ponownie sie uzbroi. Czy dalo by sie cos pokombinowac z takimi opcjami?? Czyli majac dwie opcje z 2 roznych urzadzen polaczyc to w jedno i powstala by nowa 3 funkcja, odprowadzanie i doprowadzanie halogenami. Mam nadzieje ze temat opisalem w miare zrozumiale.

Opublikowano

Montowałem i powiem Ci, że elektrycy mieli z tym bardzo duże problemy.

Wszystko przez skomplikowaną elektrykę, ale po 2 dniach w końcu podłączyli i działa :)

Opublikowano

Montowałem i powiem Ci, że elektrycy mieli z tym bardzo duże problemy.

Wszystko przez skomplikowaną elektrykę, ale po 2 dniach w końcu podłączyli i działa :)

mógł byś podesłać jakiś schemat :mysli:

Opublikowano

karbonek a da rade rozbudować układ o funkcje włączania świateł i wyłączania automatycznie oczywiście po przekręceniu kluczyka?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Karbonek , ja bym potrzebowal taki moduł : komfortowe kierunki , doświetlanie zakrętów , coming leaving home (xenon+halogen) :decayed:

Opublikowano

Polecam serdecznie mam juz pare miesiecy ten pakiet i bajka :) tylko z silnikiem ajm jest magia :) pozdro Krzychu :)