Rossi_46 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 No dokladnie tam gdzie ja sie dowiadywalem (w moim aso) to firma jakas to robi nie oni...indywidualnie do kazdego autka
turdzi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 No dokladnie tam gdzie ja sie dowiadywalem (w moim aso) to firma jakas to robi nie oni...indywidualnie do kazdego autka to dowiedz sie najpierw dobrze kto
Tobi_one Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ale chyba te programy robione przez serwis nie sa za dobre? ktos cos moze powiedziec na ten temat? Zależy w jakim serwisie W Krakowie np Compsport robi programy dla ASO i Ci to sprzedają jako normalną usługe i ze tak powiem zachowuje sie gwarancje w ASO? ze jakby cos sie zepsulo w silniku to w ASO i tak zrobia w ramach gwarancji ( za darmo) pomimo ze program byl robiony?
Rossi_46 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Pełna gwarancja pozostaje jak wcześniej przed zrobieniem programu
turdzi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ale chyba te programy robione przez serwis nie sa za dobre? ktos cos moze powiedziec na ten temat? Zależy w jakim serwisie W Krakowie np Compsport robi programy dla ASO i Ci to sprzedają jako normalną usługe i ze tak powiem zachowuje sie gwarancje w ASO? ze jakby cos sie zepsulo w silniku to w ASO i tak zrobia w ramach gwarancji ( za darmo) pomimo ze program byl robiony? z tego co goscie mowili to tak
Tobi_one Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 czylo co dowiadywac sie o takie rzeczy w moim aso tak? czy robi jakas firma dla nich programy bez utraty gwarancji[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 18:39_________________________________________________dodam że serwisuje auto w Audi Idczak w Łodzi na Przybyszewskiego
peter22 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 jest jeszcze jedna opcja zrobic program w ASO jak twierdzicie ze nie stracicie gwarancji , a nastepnie jechac do witka na poprawe tego programu jak was stac na nowe audi A4 B8 to 2 tysie w ta czy w ta nie gra roli :gwizdanie: :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 peter22 i ja bym tak wlasnie zrobil
KENOiX Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 jest jeszcze jedna opcja zrobic program w ASO jak twierdzicie ze nie stracicie gwarancji , a nastepnie jechac do witka na poprawe tego programu jak was stac na nowe audi A4 B8 to 2 tysie w ta czy w ta nie gra roli :gwizdanie: :gwizdanie: dobrze gada, polać mu jest tylko jeden warunek, że w razie czego nie zczytają softu i nie porównają ze wzorcem (chodzi o soft zmodowany)
maudia4 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nie wiem czy jest sens placic 2 razy za to samo ?!?!?! bo w sumie to ten chip razem z wycieczkami to ok 5 tys wyjdzie a za taka kase to moznabybylo i turbine jeszcze wymienic
mirage1 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 witam mam b8 120psów na cr ile można jeszcze nakręcić tak bezpiecznie ?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 witam mam b8 120psów na cr ile można jeszcze nakręcić tak bezpiecznie ? Samym programem ?
nandoz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 120 I 143 Cr to te same silniki ?? Tylko program , czy turbo inne ???Pozdr. (tak z ciekawosci)
mirage1 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 tak samym programem i jaki koszt orientacyjnie? i jak by ktoś polecił kogoś z okolic rzeszowa
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 tak samym programem i jaki koszt orientacyjnie? i jak by ktoś polecił kogoś z okolic rzeszowa Pasuje umowić sie u Rogala w WAWIE chyba ze chcesz gotowca
Rekomendowane odpowiedzi