tomaszu Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Bagaznik mi sie zablokowal. Nie mam otwieranej kanapy. Co robic?
Gość spedyt Opublikowano 13 Maja 2007 Opublikowano 13 Maja 2007 Próbowałem dostać się drutem do zapadki otwierającej zamek (przez otwór od oświetlenia tablicy), ale niestety niemiaszki za dużo nawkładali rzeczy do przegrody i chyba pozostaje wizyta u dobrego ślusarza
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Opublikowano 21 Maja 2007 Bagażnik otwarty. Kosztowało mnie to 40zł w zakładzie u byłych złodziei. Musieli zdjąc tablice rej. i wiercili dziurke w klapie. Mówią, że to typowe w tych audi i juz dokladnie wiedział gdzie wiercic. Okazało sie, że wygiął sie tam jakis drucik. Tym, którym guzik w bagażniku ciężko chodzi polecam wymienic ten drucik, żeby nie miec takich problemów.
Gość spedyt Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 tomaszust szkoda że to musiało się tak zakończyć
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Opublikowano 21 Maja 2007 Ee, nie jest źle. I tak myslalem, ze wiecej zaplace. No a to, że jest dziurka to też nic. I tak jej nie widac, poza tym jest zasilikonowana.
adadur Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Ty tą dziurkę zamaluj podkładem chociąż a potem zaklej.
Rekomendowane odpowiedzi